Хари и Меган пускат нова поредица в Netflix за "необикновени лидери", които създават промяна Снимка: © Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл подготвят нова документална поредица в Netflix само седмици след излизането на документалния им сериал, който световните медии все още обсъждат.

Новият им проект е поредица за "необикновени лидери", чийто действия оформят нашия свят. В нея ще видим интервюта с личности като екоактивистката Грета Тунберг, министър-председателя на Нова Зеландия Джасинда Ардерн и заместник-председателят на Върховния съд на САЩ Рут Гинсбърг.

Проектът, озаглавен "Live to Lead", е вдъхновен от наследството на Нелсън Мандела и е продуциран от Blackwell & Ruth в парнтьорство с продуценската къща на херцога и херцогинята на Съсекс - "Archwell" и Фондация "Нелсън Мандела".

В документалния сериал ще бъдат включени и срещи със адвоката и защитник за социалната справедливост Брайън Стивънсън, капитана на националния отбор по ръгби на Южна Африка Сия Колиси, феминистката Глория Стейнъм и активиста срещу апартейда Алби Сакс. Според описанието, публикувано от Netflix, те ще "споделят послания за смелост, състрадание, смирение, надежда и щедрост".

Поредицата има за цел да подчертае основните ценности, ежедневните дисциплини и водещите принципи, които лидерите използват, за да "мотивират другите и да създадат значима промяна".

"Става дума за хора, които са направили смел избор да се борят за промяна и да станат лидери и вдъхновяват останалите да живеят, за да водят", казват Меган и Хари в трейлъра.

Премиерата на сериала ще бъде на 31 декември и ще се състои от седем части.

Той излиза малко след като документалния сериал "Хари и Меган" влезе в историята като най-големия дебют за документалистика в Netflix с 81,55 милиона часа гледане. В предаването двойката разказа подробно за любовната си история, както и за времето, в което са заемали постове в британското кралско семейство, както и защо са решили да се оттеглят от кралските си роли и да започнат нов живот в Калифорния.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024