HBO Max показа първи кадри от новия сериал House of the Dragons и обяви премиерата си в България

Стрийминг платформата HBO Max ще стане достъпна за българските потребители от началото на 2022 г.

Новият сериал от вселената на Game of Thrones - House of the Dragon - ще е едно от оригиналните заглавия, които ще можем да гледаме в новата услуга. Тийзър на продукцията беше показан за първи път при представянето на HBO Max в Европа.

Сред новите заглавия на HBO Max са продължението на Sex and the City - "And Just Like That" (премиера през декември 2021 г.), както и оригинални европейски продукции като нов сериал с шведската актриса София Хелин (Bron) - "Lust".

Първите държави, които ще получат достъп до платформата още на 26 октомври, са Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, както и Испания и Андора.

България и още 13 държави от централна и източна Европа ще бъдат включени в началото на 2022 г., като предстои точната дата на премиерата да бъде обявена допълнително.

HBO Max тръгна преди повече от година на пазара в САЩ, като вече има присъствие в 40 държави в Северна и Южна Америка. Според данни на компанията, тя има повече абонати и приходи, отколкото HBO за последното десетилетие.

Предимството на HBO Max ще е в това, че най-новите филми на Warner Bros. ще бъдат налични в платформата 45 дни след кинопремиерата им.

Компанията ще обяви цените на абонамента за България, когато наближи срока за пускането на услугата в страната. На събитието днес все пак беше анонсирано, че платформата ще дава възможност на потребителите в първите страни от Европа да подпишат годишен абонамент, който дава 12-месечен достъп до каталога на цената на 8 месечни вноски.

HBO Max ще се различава от досегашната услуга HBO Go и по някои подобрения в потребителското преживяване - възможност за персонализиране на профила, улеснено откриване на съдържание, лични препоръки и др.

Най-доброто от Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, плюс оригинални филми и сериали от местни европейски продуценти ще бъдат достъпни за потребителите на HBO Max.


House of the Dragon: Кой кой е в новия сериал по Game of Thrones House of the Dragon: Кой кой е в новия сериал по Game of Thrones



Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Бизнес

Калкулаторът, с който бизнесът може да измери колко е „зелен"

Повече за зеления калкулатор научаваме от Константин Киров

08:20 - 23.04.2024
Важно днес

Унгария отново се готви да блокира помощ на ЕС за Украйна за 2 млрд. евро

Будапеща отново зае страната на Русия по въпроси, свързани с войната в Украйна

07:55 - 23.04.2024
Важно днес

Депутатите изслушват Бойко Рашков и Петър Тодоров за скандала в "Митници"

Комисията продължава със своето разследване по скандала около Агенция "Митници"

07:36 - 23.04.2024
Важно днес

Журналистът на bird Димитър Стоянов е бил задържан

Държавен служител се е оплакал, че е заплашван

00:12 - 23.04.2024