Стрийминг платформата HBO Max ще стане достъпна за българските потребители от началото на 2022 г.

Новият сериал от вселената на Game of Thrones - House of the Dragon - ще е едно от оригиналните заглавия, които ще можем да гледаме в новата услуга. Тийзър на продукцията беше показан за първи път при представянето на HBO Max в Европа.

Сред новите заглавия на HBO Max са продължението на Sex and the City - "And Just Like That" (премиера през декември 2021 г.), както и оригинални европейски продукции като нов сериал с шведската актриса София Хелин (Bron) - "Lust".  

Първите държави, които ще получат достъп до платформата още на 26 октомври, са Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, както и Испания и Андора. 

България и още 13 държави от централна и източна Европа ще бъдат включени в началото на 2022 г., като предстои точната дата на премиерата да бъде обявена допълнително.

HBO Max тръгна преди повече от година на пазара в САЩ, като вече има присъствие в 40 държави в Северна и Южна Америка. Според данни на компанията, тя има повече абонати и приходи, отколкото HBO за последното десетилетие. 

Предимството на HBO Max ще е в това, че най-новите филми на Warner Bros. ще бъдат налични в платформата 45 дни след кинопремиерата им. 

Компанията ще обяви цените на абонамента за България, когато наближи срока за пускането на услугата в страната. На събитието днес все пак беше анонсирано, че платформата ще дава възможност на потребителите в първите страни от Европа да подпишат годишен абонамент, който дава 12-месечен достъп до каталога на цената на 8 месечни вноски. 

HBO Max ще се различава от досегашната услуга HBO Go и по някои подобрения в потребителското преживяване - възможност за персонализиране на профила, улеснено откриване на съдържание, лични препоръки и др. 

Най-доброто от Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, плюс оригинални филми и сериали от местни европейски продуценти ще бъдат достъпни за потребителите на HBO Max.  


House of the Dragon: Кой кой е в новия сериал по Game of ThronesАко нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Асен Василев обвърза членството в еврозоната със съдебната реформа

"С текущата съдебна система влизането в еврозоната ще бъде сравнително сложно"

ПП номинира Бойко Рашков за вътрешен министър, но позицията му е под въпрос

Партиите обсъжда още едно ново министерство - на индустрията

47 НС може да въведе изискване за Covid-сертификати

Никола Минчев: Трябва да е ясно, че каквото правило е въведено, трябва да се отнася за всички

2289 нови случая на Covid-19, почти 20 000 дози ваксини

Вече над 123 000 души са си поставили бустерна доза от ваксината срещу Covid-19

Кирил Петков сравни "битката за прозрачност" на Бербатов с тази на ПП

Не е ясно дали го е канил за спортен министър

Цвета Караянчева остана извън 47 НС, но е готова да помага на Никола Минчев

"Aкo имa нуждa, бих пoмoгнaлa нa нoвия прeдceдaтeл, зaщoтo e мнoгo труднo, кoгaтo нямaш и пaрлaмeнтaрeн oпит"

"Булевард България" и LG препоръчват: Най-добрите коледни филми на 2021

Тази година има много интересни истории с участието на Нина Добрев, Нийл Патрик Харис и други