HUAWEI FreeBuds 6i - бюджетните безжични слушалки, които ефективно премахват околния шум

Най-новото попълнение в i-серията слушалки на HUAWEI - FreeBuds 6i - е вече на пазара и е доказателство, че изключително качество на звука, дълъг живот на батерията и активно шумопотискане могат да се открият и в бюджетния сегмент.

Слушалките са съвместими с iOS, Android и Windows и носят усещане за мода, стил и качество, като се предлагат се в три цвята - бяло, лилаво и черно, вдъхновени от небесните нюанси.

Върхово шумопотискане в бюджетен сегмент

Стъпвайки върху успеха на своите предшественици, новите HUAWEI FreeBuds 6i са оборудвани с най-добрата технология за шумопотискане на Huawei досега – Intelligent Dynamic ANC 3.0. Досега тя беше налична ексклузивно само за Pro серията, но HUAWEI FreeBuds 6i не само разполагат с нея, а се възползват от нейното трето поколение, в което тя достига върха на активното шумопотискане.

Intelligent Dynamic ANC 3.0 позволява на HUAWEI FreeBuds 6i да постигат прецизно шумопотискане в много и различни условия чрез изграждане на ANC модел в реално време - алгоритъмът е специално обучен и настроен за 34 сценария. Слушалките следят шума на равни времеви интервали от 2,6 μs1 и регулират параметрите в рамките на около една секунда, за да оптимизират потискането на шума от заобикалящата среда.

В допълнение към новата система за интелигентно активно шумопотискане, HUAWEI FreeBuds 6i приковават вниманието и с пет основни хардуерни ъпгрейда за усъвършенствано шумопотискане на системно ниво. Подобренията за пасивно шумопотискане (PNC) включват кухина за филтриране на шума и чисто нови накрайници за уши, докато тези за активно шумопотискане (ANC) включват система от 3 микрофона, 2,4 пъти по-висока изчислителна мощност и 11-милиметров четиримагнитен динамичен драйвер.

Връхната точка на тези пет основни хардуерни подобрения на системно ниво е камерата за филтриране на шума, която се основава на резонансния принцип на Хелмхолц. Той е насочен към средночестотни до високочестотни шумове (1 kHz до 3 kHz), особено ефективен при 2-3 kHz, и намалява фоновия шум, което е изключително подходящо при слушане в кафене или в офиса. В допълнение, новите тапи за уши, изработени от щадящ кожата течен силикон, подобряват излорирането на шума. Те се предлагат в три размера със 75% по-дебел връх и 25% по-дебела стена за върховете на ушите, за да се постигне по-стабилно прилягане.

Системата от три микрофона e с по-прецизно разпознаване на шума и допълнителен външен микрофон, който улавя околните звуци с 50% по-добро съотношение сигнал-шум (SNR)2 от предшественика си, значително подобрява чистотата на звука и разширява диапазона на шумопотискане в ниски и средни честоти. Системата Intelligent Dynamic ANC 3.0 дава 2,4-кратно увеличение на изчислителната мощност, което позволява обработка на шума в реално време и уникални подобрения в изолирането при различни акустични настройки.

Допълвайки тази технология, HUAWEI FreeBuds 6i са оборудвани и с 11-милиметров четиримагнитен динамичен драйвер с по-висока чувствителност, който подобрява шумопотискането чрез генериране на обратни звукови вълни, за да противодейства на всеки шум, който влиза в ушите.

Това води до 100% подобрение на шумопотискането, със средно шумопотискане при пълна честота от 27 dB3 и до 5 kHz ултраширок ANC4 честотен диапазон.

В шумни и препълнени кафенета HUAWEI FreeBuds 6i се справят отлично като значително намаляват фоновите шумове. По време на пътуване със самолет, усъвършенстваните функции за изолиране на звука работят в синхрон, за да филтрират нискочестотния шум, предлагайки възможност за един спокоен полет. Дори при пътуване в метрото, всеобхватните възможности за шумопотискане на HUAWEI FreeBuds 6i си проличават, създавайки по-тихо и по-приятно пътуване, тъй като слушалките се приспособяват към динамичната околна среда.

Звук и батерия

HUAWEI FreeBuds 6i безпроблемно интегрират изключително качество на звука с дълъг живот на батерията. Оборудвани с 11-милиметров ултрамагнитен басов драйвер, слушалките осигуряват 50% по-мощен бас, стигащ до 14Hz. Той е подкрепен от LDAC HD аудио кодек и Hi-Res аудио сертификат за кристално ясен звук. Потребителите могат да персонализират своето аудио изживяване с поддържаните Multi-EQ ефекти, които осигуряват лесно регулируеми EQ настройки за фино нагласяне на музиката според индивидуалните вкусове.

Ключово предимство на HUAWEI FreeBuds 6i е животът на батерията. Той осигурява до 35 часа общо възпроизвеждане на кейса за зареждане и 8 часа от едно зареждане на слушалките. Също така бързото 10-минутно зареждане позволява допълнителни 4 часа възпроизвеждане, идеални за забързания начин на живот.

HUAWEI FreeBuds 6i вече са налични на българския пазар в мрежата на Yettel, Технополис и A1, а скоро и в останалата партньорска мрежа на бранда. Те се предлагат в бяло и черно, а от началото на юли - и в лилаво, на препоръчителна крайноклиентска цена от 199 лева.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Евакуираха дом за възрастни хора заради пожарите в ямболското село Воден

Пожарникари и доброволци продължават борбата с пожарите

17:43 - 17.07.2024
Политика

Първи тест за евродепутатите от България. Кой как гласува в резолюцията за Украйна?

Пълна промяна при Елена Йончева, БСП отказа да гласува помощ за Киев

17:21 - 17.07.2024