Да създадеш модата на бъдещето, но в "стил СССР" - това е новата реклама на модната компания "Gucci" и руското издание на списанието за стил "GQ", която може да се определи като пародия на модата в бившата социалистическа република.

GQ и Gucci създадоха забавно рекламно ретро видео, в което участие взеха някои от най-обичаните лица в руския шоубизнес, както и тенисистът с най-много победи и титли през годината Андрей Рубльов, №8 в световната ранглиста.

Видеото ни пренася в "Изследователския институт на мъжкия костюм" - тайна лабоработия на модата на бъдещето, в която екип от учени създават тенденциите за мъжка мода.

Освен 23-годишния Рубльов, който е асистент професор от отдела по вътрешен джоб, в клипа виждаме още телевизионните водещи Николай Дроздов и Александър Гудков, актьора Александър Пал, музикантите Кирил Иванов и Муся Тотибадзе.

Всеки от тях е в изключително забавен ретро вид и има своята специфична роля в "института". Видеото информира за възможностите на изобретените мъжки костюми и лъха на спомен по времената на СССР като слоганът на лабоработията за мода е следният: "Изследователски институт за мъжки костюм: когато целият свят казва вчера, ние казваме денят след утре."

"Това бяха едни от най-лудите снимки в моя живот. Огромно удоволствие е да съм част от този прекрасен екип. Момчета, невероятни сте", написа Рубльов в Instagram.

А в Twitter най-много харесвания получи призив за създаването на петиция, която да накара тенисистът да стартира сезон 2021 в този вид.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Съвременно изкуство и световна музика предлага фестивалът "Ritual Gatherings" на плаж Камчия

Това е ежегоден културен фестивал, съчетаващ музика, съвременно изкуство, традиционни ритуали и екологични практики.

Мона Лиза в хола ви? Защо само Мона Лиза?

Tелевизорите The Frame - картини от една изложба

Китай търси съюзници в плановете си за нов международен ред

Първата цел са държавите от БРИКС - Бразилия, Русия, Индия и Южна Африка

МО отрича да е предоставяло български Су-25 за Украйна

"Това е хибридна информация", твърдят от министерството

Русия призова България да изтегли кораба "Царевна" от Мариупол

Въпреки условията за безопасно излизане, все още не са предприети мерки за изтеглянето на чуждестранните кораби, казват руските власти.

Аватарите на ABBA върнаха времето с 40 години назад с феноменален концерт в Лондон

"Този концерт трябва да се види, за да повярвате, че е истина"

Бившият директор на Лувъра е обвинен в незаконна търговия на антики

Разследващите се опитват да установят дали Мартинез е участвал в измама с артефакти