Kоя е новата жена до Джони Деп

Холивудската звезда Джони Деп има нова жена до себе си. Това е рускинята Юлия Власова. Тя е родена в Екатеринбург, но от дълго време живее в Чехия. Освен че е модел, Власова има салон за красота в Прага.

Според източници на списание "People" двамата поддържат взаимоотношенията си "небрежни", без да използват етикети като "приятелка" или "гадже."

Всъщност връзката между двамата може да се окаже не съвсем "нова", защото 61- годишният американския актьор и 29-годишната рускиня са били засечени заедно на концерт още през 2022 година.

Профилът на Юлия Власова в Instagram е заключен, но нейна приятелка споделя общи снимки на Джони Деп и приятели, сред които е и рускинята.

Холивудската звезда Джони Деп изчезна от публичното пространство след края на съдебния спор с бившата му жена Амбър Хърд, която го обвини в домашно насилие.

През лятото на 2022 година, след шест седмици публичен процес и огромен медиен шум, съдът на Вирджиния отсъди, че Джони Деп е невинен по обвинението в домашно насилие. Седемчленното жури установи, че статията, която бившата съпруга на Деп - Амбър Хърд (36) е написала във Washington Post, е клевета.

В резултат Амбър Хърд беше осъдена да плати обезщетение на бившия си съпруг в размер на 15 милиона долара. През април актьорът се появи на премиерата на филма „Жана Дю Бари“ в Лондон, където играе крал Луи XV. Филмът стана първата голяма актьорска работа на Джони след скандала.

Амбър Хърд беше втората съпруга на актьора: през 2012 г. той се разведе с Ванеса Паради след 14 години брак.

Само няколко месеца след края си, делото за клевета, заведено от Джони Деп срещу Амбър Хърд, ще бъде пресъздадено във филм. Делото между Джони Деп и Амбър Хърд ще бъде пресъздадено във филм


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024