Логан Рой умря, но Брайън Кокс продължава живота в рая на уличната мода Снимка: © Kith

Какво ли би си помислил Логан Рой за моделската изява на Брайън Кокс в есенната кампания на американския уличен бранд KITH?

Който е гледал сериала Succession, би могъл да си го представи по определен начин, но вероятно мнозина бихме се съгласили, че старият Рой по-скоро ще каже нещо от сорта на: ,,Какво, по дяволите, е KITH?!"

KITH не е обикновена стрийтуеър марка. Историята на бранда започва от бутиков магазин за улично облекло в Ню Йорк през 2011 г. Основава го модният дизайнер Рони Файг. В първите години бутикът е най-известен с дистрибуцията на продукти на Timberland, Clarks, ASICS, New Balance, Nike, линията на Кание Уест и adidas - Yeezy и т.н.

След това налага собствения си лейбъл. Интериорно магазините на марката, уж за дрехи, донякъде приличат на галерии - всички са проектирани от Snarkitecture, фирма, основана от художника Даниел Аршам, която разбива ,,границите между изкуството и архитектурата“.

KITH има множество разпродадени колекции с луксозната мода, сътрудничи си с известни франчайзи, хранителни марки, спортисти (Роджър Федерер, например) и дори с автомобилния гигант BMW.

Последните кампании на бранда стратегически са с по-възрастни актьори като Брайън Кренстън ("Малкълм", Breaking Bad), Ейдриън Броуди ("Пианистът", Blonde) и комика Джери Сейнфелд.

Не е изненада, че следващият от този калибър е талантливият Брайън Кокс. Като имате предвид богатата му биография от появи на екрана и сцената, едва ли бихте си го представили в суитшърт - особено след респектиращия образ на богаташа Логан Рой от Succession, който превърна Кокс в един от най-разпознаваемите актьори в Америка.

,,Всеки, който е гледал сериала или поне бегло е запознат с героя на Логан Рой, вероятно ще намери премяната на Брайън Кокс в улично облекло за леко-стряскаща", написа KITH в Инстаграм.

Фотосесията за кампанията е придружена от рекламен филм, който показва как Кокс е на почивка в провинциална къща. Заниманията му включват да полива цветя в градината, да гледа драматичен филм, да шофира старо BMW, да пие хубаво вино. В един момент позвъняване по телефона прекъсва идилията.

,,Брайън, виждам те на камерите, какво правиш в къщата ми, човече!?", пита Рони Файг, който изглежда е дал ключовете си на Кокс ,,само за спешни случаи".

,,Рони, не бъди скапаняк поне веднъж", прекъсва го актьорът.

,,Караш колата ми, ядеш храната ми...", продължава Файг.

,,Оо, я, върви по дяволите", възкликва Кокс и мята телефона в басейна.

Кадър от последния епизод на сериала "Succession" Succession: Всички са пожертвани в борбата за наследство - дори победителите


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

След пауза от няколко месеца в ИСУЛ отново се правят костно-мозъчни трансплантации на деца

5-годишно дете е било оперирано и вече е изписано от болницата

13:17 - 02.05.2024
Важно днес

"Хамас" не хареса предложението за прекратяване на огъня, но преговорите продължават

"Хамас" е скептична към израелското предложение

10:36 - 02.05.2024
Важно днес

Десетки хиляди отново протестираха в Грузия, след като парламентът придвижи спорен закон

Недоволството около спорния закон за "чуждестранни агенти" в Грузия продължава

09:40 - 02.05.2024