Мадона - новата роля на Джулия Гарнър след "Inventing Anna" Снимка: © Getty Images

Нов биографичен филм за Мадона може да привлече в главната си роля Джулия Гарнър - звездата от "Ozark" и от сериала за измамницата Анна Сорокин "Inventing Anna".

Гарнър е получила предложение да влезе в образа на легендата на поп-музиката и е фаворитът на продуцентите измежду дузина кандидатки за ролята.

Интересният детайл в новия филмов проект е, че самата Мадона ще режисира продукцията.

Variety посочват, че екипът на Гарнър все още не е отговорил дали тя ще приеме предложението, но източници на медията коментират, че резултатът от преговорите по-скоро ще бъде положителен.

Историята на филма за Мадона е посветена на ранните години от превръщането ѝ в музикална икона, когато музиката, текстовете и сценичното ѝ поведение залагаха на постоянната провокация, преосмисляне на женствеността и силна доза сексапил.

Сред актрисите, които бяха спрягани за ролята, са известни имена като Флорънс Пю (последната ѝ роля е във филма на Оливия Уайлд "Don't Worry Darling"), Алекса Деми от "Euphoria", австралийската актриса Одеса Янг и др. Variety посочва, че кастингът за филма е доста тежък, тъй като особеностите на продукцията изискват актрисите да имат много добри музикални и танцьорски качества.

"Надявам се, че филмът ще пресъздаде невероятното приключение, в което се превърна животът му като артист, музикант и танцьор - човек, който се опитва да си проправи път в този свят", казва Мадона при анонсирането на проекта.

Тя подчертава, че музиката винаги ще е в центъра на вниманието на филма.

"Музиката е движещата ми сила, а изкуството ме поддържа жива. Има много неразказани и вдъхновяващи истории - кой би могъл да ги разкаже по-добре от мен? Най-важното е да споделя историята на перипетиите в живота ми с моя собствен глас и визия", казва още тя.

За 28-годишната Джулия Гарнър това ще бъде една от най-добрите възможност да демонстрира таланта си в сложна роля.

Гарнър има две награди "Еми" за актьорско майсторство в сериала "Озарк". Играла е още в сериали като "The Americans" и "Maniac", а превъплъщението ѝ в Анна Сорокин за сериала на Netflix беше високо оценено от критиците.

Новата схема на Анна Сорокин: Колекция с рисунки от затвора за $500 000 Новата схема на Анна Сорокин: Колекция с рисунки от затвора за $500 000


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

"Зелено движение" даде заявка за своя парламентарна група в новия парламент

Партията се регистрира самостоятелно за участие в изборите на 9 юни

11:24 - 24.04.2024
Важно днес

Денков: Заради ГЕРБ и ДПС губим пари по Плана за възстановяване и устойчивост

Докато не се реализират реформите, които се изискват по ПВУ – плащания няма да има

09:31 - 24.04.2024
Важно днес

В Северна Македония избират президент на първи тур

Кандидатите са 7, втория тур ще е на 7 май

07:51 - 24.04.2024