Мария Бакалова ще играе главна роля в нов трилър Снимка: © instagram.com/Maria Bakalova

Мария Бакалова получи роля в нов трилър, продуциран от американската компания A24. Филмът ще се казва „Bodies, Bodies, Bodies“ („Тела, тела, тела“) и в него ще участва още Амандла Стенбърг – 22-годишната актриса от „Омразата, която сееш“.

Към момента не е ясно кога се очаква да започнат снимките, както и каква е планираната дата на премиерата. Според източници на „Deadline“ – Бакалова ще е в една от главните роли. Водят се разговори още с актьорите Пийт Дейвидсън („The King of Staten Island“) и Михала Херълд („Industry“), които да получат второстепенни образи.

Режисьор ще бъде Халина Рейн, която е известна с „Черната книга“ и „Инстинкт“, а изпълнителен продуцент е Дейвид Хинохоса.

Мария Бакалова ще играе главна роля в нов трилър с Халина Рейн

Мария Бакалова сподели новината в профилите си в социалните мрежи. „Толкова съм развълнувана да ви покажа следващия проект, от който ще бъда част. Благодаря на A24. Халина Рейн, ще бъде истинска чест да работя с теб“, написа 24-годишната българка.

Сюжетът на „Bodies, Bodies, Bodies“ се пази в тайна, но източници на „Deadline“ твърдят, че филмът ще се доближава до жанра ужас, или „хорър“.

Договорите с Бакалова и Стенбърг са били подписани наскоро, а проектът се подготвя от няколко месеца насам. Изчаква се всички актьори да се освободят от настоящите си ангажименти, защото програмата им е натоварена.

Мария, която получи номинация за „Оскар“, а преди това имаше шанс да спечели и „Златен глобус“, в момента се намира в Лондон. В британската столица тя се снима за новия филм на режисьора Джъд Апатоу. „The Bubble“ е комедия, както „Борат 2“, а този път Бакалова ще си партнира със звезди като Педро Паскал („Игра на Тронове“, „Наркос“), Карън Гилън („Пазители на Галактиката“) и Дейвид Духовни („Досиетата Х“).

Комедията ще разказва историята на група актьори, карантинирани в хотел заради пандемията, които опитват да довършат филма си в импровизирания „балон“.

Мария Бакалова ще играе в комедия с Педро Паскал, Карън Гилън и Дейвид Духовни Мария Бакалова ще играе в комедия с Педро Паскал, Карън Гилън и Дейвид Духовни

Българската актриса има договор с Creative Artists Agency (CAA) – една от престижните агенции за таланти, базирана в Лос Анджелис. За кариерата ѝ се грижат още Insight Management и Юлиян Костов от JupiterLights.

Амандла Стенбър и Мария Бакалов Bodies Bodies Bodies - Убийествена игра

Амандла Стенбърг също продължава да се снима в различни филми, след като изгря в „Омразата, която сееш“ от 2018. Наскоро тя подписа договор с Universal за участие в „Dear Evan Hansen“ – адаптация по едноименната пиеса на Стивън Левенсън.

Нидерландката Халина Рейн направи дебюта си като режисьор с „Инстинкт“ от 2019 г. Психологическият трилър беше близо до това да получи номинация за най-добър международен филм на 92-ите награди „Оскар“.


Новите проекти за сериали от създателя на Game of Thrones и HBO

Филмът "Тихо наследство" по HBO: Урок за нещата, които ни държат заедно


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Съдът остави за постоянно в ареста Марин Димитров, задържан при акцията в Агенция "Митници"

В ареста са синът на Димитров и бившата шефка на агенцията

20:15 - 23.04.2024
Важно днес

Журналистът Димитър Стоянов е освободен под гаранция

Той е бил привлечен като обвиняем за хулиганство и закана с убийство

19:51 - 23.04.2024
Живот

Точка и Теодор Лозанов ще нарисуват следващите ви кецове ASICS в Сердика Център тази събота

На 27 април в "Сердика център" българските художници ще бъдат на ваше разположение

19:09 - 23.04.2024
Важно днес

Военната помощ за Украйна влиза за обсъждане и гласуване и в Сената на САЩ

След сенаторите на ход е президента Джо Байдън, който да подпише законопроекта

18:45 - 23.04.2024
Култура

„Тейлър Суифт има проблеми с контрола на качеството"

The Tortured Poets Department е историята, която всички сме чували и преди

18:22 - 23.04.2024
Важно днес

Росен Христов: Договорът с "Боташ" си заслужава, ако се използва

Бившият служебен министър отрече да е подписвал споразумението

17:22 - 23.04.2024
Важно днес

Бойко Рашков: Стефан и Марин Димитрови идваха в МВР с информация за купуване на гласове

Бившият главен секретар не знаел, че баща и син Димитрови били разработвани от ДАНС

15:50 - 23.04.2024