Психиатър "калибровал" депутатите от "Възраждане" на групова среща в търсене на "враг с партиен билет"

Депутатите от ПГ на "Възраждане" са привикани на групова среща с психиатър в партиен клуб в центъра на София, за да се "види кои са евентуалните следващи врагове с партиен билет".

Това обяви доскорошният организационен секретар на "Възраждане" Николай Дренчев, който беше изключен заедно с още двама депутати заради скандалите около разцепването на партийната група в Столичния общински съвет.

"Костадин Костадинов каза, че след тези изключвания настъпило голямо облекчение в партията. Нищо подобно. Даже днес са имали групово занятие с психиатър в парламентарната група на Възраждане. Той е имал две задачи - да успокои самите хора, а докато ги успокоява, да ги калиброва и да види кои са евентуалните следващи врагове с партиен билет. Парламентарната група е била привикана, и то по време на парламентарния контрол. В залата са останали само депутатите, които са имали въпроси към конкретните министри, а всички останали са били на това събитие", каза Дренчев.

На въпроса на Цветанка Ризова какво е произтекло от срещата и "има ли други лабилни?", той отговори, че "най-вероятно ще проличи в следващите дни".

"Виждам чудовищна атмосфера и питам колегите нима и ние сме били такива, когато бяхме във Възраждане", учуди се Дренчев, който все пак получил успокоение от въпросните си колеги.

"В момента Възраждане е образът на Костадин Костадинов, защото е най-известен, но той щеше да е един ютубър във Варна, ако зад него не стояха хората от Възраждане. Хиляди хора са работили за образа на Костадинов, работили са във Фейсбук, безкористно, в продължение на много години", обяви още той.

Дренчев се обяви за един от тримата основатели на "Възраждане" от "първия ден" - заедно с Костадинов и Александър Арангелов.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Бизнес

Калкулаторът, с който бизнесът може да измери колко е „зелен"

Повече за зеления калкулатор научаваме от Константин Киров

08:20 - 23.04.2024
Важно днес

Унгария отново се готви да блокира помощ на ЕС за Украйна за 2 млрд. евро

Будапеща отново зае страната на Русия по въпроси, свързани с войната в Украйна

07:55 - 23.04.2024
Важно днес

Депутатите изслушват Бойко Рашков и Петър Тодоров за скандала в "Митници"

Комисията продължава със своето разследване по скандала около Агенция "Митници"

07:36 - 23.04.2024
Важно днес

Журналистът на bird Димитър Стоянов е бил задържан

Държавен служител се е оплакал, че е заплашван

00:12 - 23.04.2024