„(Р)еволюцията е тук“: Бербатов, Мартин и Стилиян събраха огромна подкрепа след участието в бТВ Снимка: © Facebook.com/Dimitar Berbatov

След участието на Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров в студиото на bTV в понеделник, където тримата обявиха плановете си за промяна в българския футбол, бившите национали си направиха обща снимка под мотото „(Р)еволюцията е тук“.

Тя беше качена в страницата на Димитър Бербатов във Facebook и само за ден събра огромна обществена подкрепа.

Това е най-харесваният пост на голмайстор №1 на България в социалната мрежа до момента. Малко над 24 часа след публикацията тя събра близо 45 хиляди харесвания, беше споделена над 1100 пъти, а в почти всички от 1100-те коментара българи изразяват вярата, че тримата ще преобразят БФС.

Снимката на спортно-елегантно облечените Мартин, Димитър и Стилиян събра още над 24 хиляди харесвания в Instagram, където позитивните отзиви за „(Р)еволюцията“ също са много.

В двете социални мрежи могат да се видят редица коментари, свидетелстващи за безрезервна подкрепа към триото: „Успех, на вас разчитаме!“; „Революцията е на ход! Тя се прави от млади, можещи и интелигентни хора“; „Революция сега! За да има български футбол утре“; „Надеждите ни са във вас. Млади, знаещи, можещи, със силна енергия за промяна към по-добро“.

В интервюто за bTV Бербатов и бившите му съотборници, които са в екипа му за ново ръководство на футболния съюз, заявиха, че БФС оказва натиск върху клубовете да оттеглят подписката си за провеждане на извънреден конгрес за избор на президент.

Бербатов, Мартин и Стилиян Петров пред бТВ: БФС натиска клубовете да се откажат от подписите за конгрес Бербатов, Мартин и Стилиян Петров пред бТВ: БФС натиска клубовете да се откажат от подписите за конгрес

Бербатов направи обиколка в цяла България и събра подписите на много над една трета от всички клубове – минимумът, необходим за внасяне на декларация с искане за предсрочен конгрес. Засега той остава насрочен за февруари 2022, когато изтича мандатът на отменилия оставката си Борислав Михайлов, но промяна трябва да има до края на тази седмица. Ако БФС не обяви решение за извънредни избори, то съдът ще се произнесе за насрочването им, каза Бербатов.

Екипът му подаде сигнал в Софийска градска прокуратура срещу Борислав Михайлов в понеделник – за това, че настоящият президент на БФС упражнява принуда, възползвайки се от служебното си положение.

Бербатов, Мартин и Стилиян Петров за пореден път показаха визията си за развитие на детско-юношеския футбол, за администриране на професионалния футбол в Професионална футболна лига и за начало на успешен бизнес модел на българските клубове.

„Готови сме да работим без страх, а с доверие. Ще работим така, както сме го правили на терена. Думата отказване никога не е съществувала за нас“, заяви Мартин Петров.


Бербатов вкара полъха на промяната, Михайлов затръшна прозорците Бербатов вкара полъха на промяната, Михайлов затръшна прозорцитеАко нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Урсула фон дер Лайен може да се кандидатира за ръководител на НАТО

Според в. "The Sun" редица държави-членки на НАТО са предложили фон дер Лайен да поеме военния съюз

09:32 - 01.04.2023

Xiaomi обави фотоконкурс за любители и професионалисти в България

Големият победител, ще се присъедини към локалния екип от фотографи на Xiaomi

09:08 - 01.04.2023

Андрю Тейт е пуснат под домашен арест след месеци, прекарани в румънския затвор

Андрю Тейт и брат му Тристан спечелиха обжалване и ще бъдат пуснати под домашен арест

09:04 - 01.04.2023

17-годишен ученик е задържан за фалшивите бомбени заплахи

Момчето е изпращало заплахи в сряда, четвъртък и петък

21:26 - 31.03.2023