„(Р)еволюцията е тук“: Бербатов, Мартин и Стилиян събраха огромна подкрепа след участието в бТВ Снимка: © Facebook.com/Dimitar Berbatov

След участието на Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров в студиото на bTV в понеделник, където тримата обявиха плановете си за промяна в българския футбол, бившите национали си направиха обща снимка под мотото „(Р)еволюцията е тук“.

Тя беше качена в страницата на Димитър Бербатов във Facebook и само за ден събра огромна обществена подкрепа.

Това е най-харесваният пост на голмайстор №1 на България в социалната мрежа до момента. Малко над 24 часа след публикацията тя събра близо 45 хиляди харесвания, беше споделена над 1100 пъти, а в почти всички от 1100-те коментара българи изразяват вярата, че тримата ще преобразят БФС.

Снимката на спортно-елегантно облечените Мартин, Димитър и Стилиян събра още над 24 хиляди харесвания в Instagram, където позитивните отзиви за „(Р)еволюцията“ също са много.

В двете социални мрежи могат да се видят редица коментари, свидетелстващи за безрезервна подкрепа към триото: „Успех, на вас разчитаме!“; „Революцията е на ход! Тя се прави от млади, можещи и интелигентни хора“; „Революция сега! За да има български футбол утре“; „Надеждите ни са във вас. Млади, знаещи, можещи, със силна енергия за промяна към по-добро“.

В интервюто за bTV Бербатов и бившите му съотборници, които са в екипа му за ново ръководство на футболния съюз, заявиха, че БФС оказва натиск върху клубовете да оттеглят подписката си за провеждане на извънреден конгрес за избор на президент.

Бербатов, Мартин и Стилиян Петров пред бТВ: БФС натиска клубовете да се откажат от подписите за конгрес Бербатов, Мартин и Стилиян Петров пред бТВ: БФС натиска клубовете да се откажат от подписите за конгрес

Бербатов направи обиколка в цяла България и събра подписите на много над една трета от всички клубове – минимумът, необходим за внасяне на декларация с искане за предсрочен конгрес. Засега той остава насрочен за февруари 2022, когато изтича мандатът на отменилия оставката си Борислав Михайлов, но промяна трябва да има до края на тази седмица. Ако БФС не обяви решение за извънредни избори, то съдът ще се произнесе за насрочването им, каза Бербатов.

Екипът му подаде сигнал в Софийска градска прокуратура срещу Борислав Михайлов в понеделник – за това, че настоящият президент на БФС упражнява принуда, възползвайки се от служебното си положение.

Бербатов, Мартин и Стилиян Петров за пореден път показаха визията си за развитие на детско-юношеския футбол, за администриране на професионалния футбол в Професионална футболна лига и за начало на успешен бизнес модел на българските клубове.

„Готови сме да работим без страх, а с доверие. Ще работим така, както сме го правили на терена. Думата отказване никога не е съществувала за нас“, заяви Мартин Петров.


Бербатов вкара полъха на промяната, Михайлов затръшна прозорците Бербатов вкара полъха на промяната, Михайлов затръшна прозорците



Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Сарафов, Гешев и Цацаров са извикани на изслушване в комисията за Нотариуса

Последните трима главни прокурори ще бъдат изслушани във връзка с мрежата около Нотариуса

18:24 - 28.03.2024
Технологии

Сам Банкман-Фрийд беше осъден на 25 години затвор за финансови измами

Фрийд каза пред съда, че съжалява.

17:55 - 28.03.2024
Живот

Бонуси от $75 хил. за всяко родено дете. Как Южна Корея се бори с демографската криза

Компании обещават хиляди долари бонуси за тези свои служители, които решат да станат родители

17:22 - 28.03.2024
Важно днес

Хванаха дипломатическа кола с мигранти на "Капитан Андреево"

По информация на телевизията зад волана на автомобила е бил виетнамски гражданин с дипломатически имунитет.

17:06 - 28.03.2024
Важно днес

Нова предизборна рокада в Митниците: Павел Манченко поема столичната служба

Герой от записите "Ало, Ваньо" ще управлява Митници София

16:30 - 28.03.2024