Супер оферта от Vivacom: най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година Снимка: © Vivacom

Vivacom предлага ексклузивна оферта за оптичен интернет и телевизия за всички нови и настоящи клиенти. Предложението включва високоскоростен оптичен интернет в комбинация с иновативната ТВ платформа EON с 50% отстъпка за първата една година с най-атрактивните пакети EON FULL и EON PREMIUM и за 9 месеца с пакет EON LIGHT. След активиране на FiberNet от Vivacom, услугата се инсталира много бързо, лесно и чисто, като не се поставят почти никакви кабели.

„Нашият оптичен интернет е отличен избор за всеки, който търси светкавична интернет връзка от най-ново поколение. Доказателство за това е и отличието ни за абсолютно най-качествения интернет в България от QUDAL. То е изключително важно за нас, защото на практика това е оценката на българските потребители за високото качество на интернета на Vivacom“, сподели Любомир Малоселски, директор Продукти и услуги във Vivacom.

Медалът за качество е в резултат на независимо пазарно проучване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS) сред потребители на интернет услуги в България*.

Оптичният интернет на Vivacom впечатлява с ултра бързата си скорост и стабилност на връзката, която позволява безпроблемно провеждане на видео разговори, трансфер на данни и възможност за уникално гейминг преживяване. Клиентите могат да избират пакети със скорости на download до 200 Mbps, 600 Mbps или 2 GIGA в непрекъснато разрастващата се 10 GIGA мрежа на Vivacom.

Оптичният интернет от Vivacom осигурява надеждна свързаност и супер скорост, подходящи както за дистанционно обучение и работа, така и за гейминг и забавление без ограничения. Ключово предимство на оптичния интернет на телекома е, че няма ограничения в използването – без значение от броя, потребителите могат да се свържат едновременно и да се възползват от максималната скорост на връзката. Всеки от тях може да се наслади на страхотно онлайн изживяване, независимо дали става дума за работа или забавление. Благодарение на оптичната свързаност на Vivacom, клиентите могат да споделят светкавично големи файлове, да гледат филми със супер качество, а любителите на гейминга да усетят супер бързата скорост и ниско времезакъснение по време на игра.

Повече информация за промоционалната оферта на Vivacom можете да намерите ТУК.

Повече информация за QUDAL може да видите ТУК.

* Медал за качество в резултат на независимо пазарно проучване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS) сред 1200 потребители на интернет услуги в България през януари 2024 г. чрез онлайн въпросник по методология CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Търговските марки на QUDAL и ICERTIAS се използват с разрешение. Повече информация за отличието на vivacom.bg


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Осъден за убийство може да работи в дупнишката болница от затвора

Ако лекарят бъде върнат на работа, присъдата му ще бъде намалена

19:39 - 24.06.2024
Живот

Картини на Пикасо се озоваха на показ в женската тоалетна на музей

Някои от творбите на Пабло Пикасо са изложени на показ, но в женската тоалетна, след съдебно решение

17:40 - 24.06.2024
Важно днес

Разследват бившия шеф на Европейската инвестиционна банка за корупция

Претърсили са дома на Вернер Хойер като част от проверка за "злоупотреба с влияние"

17:34 - 24.06.2024
Важно днес

Зеленски нареди чистка в държавната гвардия след разкрития за заговори с Русия

СБУ арестува служители, заподозрени в планиране на убийства, включително на президента

16:06 - 24.06.2024
Важно днес

БДЖ пуска още влакове между София и Бургас след недоволство на пътници

БДЖ започва и поетапно оборудване с електронни устройства за продажба на билети

15:31 - 24.06.2024
Живот

Пеем за всички, мълчим за милион

Ироничната обява на рапъра 100 кила от ефира на bTV много добре описва ситуацията на доста от българските музиканти, тяхната финансова мотивация и готовността им да застават зад обществени каузи

14:16 - 24.06.2024
Важно днес

Земеделци от Ямбол продължават протеста си срещу новия областен директор

Недоволството дойде след поредните смени, извършени от кабинета "Главчев"

14:10 - 24.06.2024