Том Холанд се съблича в реклама на Prada Снимка: © Prada

Няколко дни след като видяхме екранното гадже на Зендея от Еуфория - Хънтър Шейфър в клипове за пролетната колекция на Prada, в тях се появи и другата ѝ екранна половинка - Том Холанд. Холанд, освен звезда от Спайдър-мен филмите, е и реалният партньор на актрисата.

Това е първият път, в който 25-годишният Холанд става лице на глобален моден бранд, а феновете се радват, защото освен да облича дрехите на Prada, Холанд ги и съблича.

Вече текат погронози, че звездата от ,,Спайдър-мен: Няма път към дом“ може да спечели Оскар за ролята си през 2022. Филмът счупи рекордите на Sony, като изкара четири седмици поред на върха на класациите и надхвърли $1,5 милиарда печалба.

В центъра на колекцията Prada’s Spring/Summer 2022 е емоционалната част. Кампанията In the mood for Prada поставя фокус върху това как се свързваме с облеклото си, като се акцентира на връзката между тяло и материи. Кадрите и видеата за са дело на модния фотограф Дейвид Симс, който заснема участващите в няколко визии.

Освен Том Холанд и транс модела Хънтър Шейфър, в кампанията участват и моделите Селена Форест, Джулия Нобис и Лина Янг.

Посланието гласи “Dress. To Undress. To Dress. Prada.” и наистина виждаме как лицата се обличат, за да се съблекат и облекат наново.

Холанд се преоблича в три стъпки. Започва с жилетка и панталони, разкопчава копчетата на поло шърта си, закопчава се и наново облича червеното луксозно байкърско яке.

Шейфър е заснета от различни ъгли, като споделя за емоциите си от пътуването с влак и от танцуването.,,Танцуването е донякъде като говоренето. Измисляш го на момента. Понякога не си сигурен какво е следващото нещо, което ще кажеш.."

И двамата актьори демонстрират интимност с облеклата.

С малко късмет, Холанд скоро ще има още нещо общо с Хънтър Шейфър – роля в Еуфория. „Явявам се на прослушвания от дълго време“, каза актьорът в свое интервю. „Все още не се е случило и съм много разочарован. Сигурно съм посещавал Зендея на снимачната площадка поне 30 пъти.”

Сидни Суини, която играе Каси в сериала се присъедини към каузата му. „Чувствам, че наистина просто се нуждаем от един Спайдър-мен, който да дойде и да спаси деня. Училището East Highland е прецакано.“


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Технологии

Няма ляво, няма дясно - Huwei FreeClip и синия океан от възможности 

Дизайнът не е случаен – този модел попада в нова категория - т.нар. open fit

13:00 - 29.04.2024
Важно днес

Отказва ли се Санчес от премиерския пост след разследването за корупция срещу жена му

Премиерът на Испания обяви своето решение, след като пет дни спря да изпълнява публичните си задължения

12:22 - 29.04.2024
Важно днес

От "Корал" до Пашата: Скандалът с документите на Кирил Петков и взаимните обвинения

Кирил Петков замеси Румен Николов-Пашата в скандала с предполагаемите фалшиви подписи

10:29 - 29.04.2024