Три жени в обувките на Деси Стоянова - вижте кой заменя водещата на "Преди обед" в новия сезон Снимка: © bTV

Франциска Йорданова, Зейнеб Маджурова и Оля Малинова ще водят "Преди обед" по bTV с Петър Дочев, след като дългогодишната водеща Деси Стоянова напусна телевизията в края на миналия ТВ сезон.

Трите бяха представени от Владимир Зомбори и Боряна Братоева, които са новата двойка водещи на "Гласът на България".

  • Франциска Йорданова е неколкократна шампионка на България по спортни танци. Тя беше член на журито в последния сезон на Dancing stars заедно със своя съпруг Томаш Папкала. Преподава бални танци в различни държави по света, сред които и САЩ.
  • Зейнеб Маджурова е може би най-разпознаваема от трите водещи - с над 15 години телевизионен опит в светската журналистика. През октомври 2021 г. закратко тя се присъедини към екипа на сутрешния блок на bTV. Това беше част от политиката на Антон Хекимян - тогава директор на новините в bTV - да направи „Тази Сутрин“ по-развлекателно предаване, за сметка на времето за политика и сериозна журналистика. Рубриката ѝ прекъсна заради бременността ѝ, като повече не беше възстановена.
  • Оля Малинова е стендъп комик. Заедно с Елисавета Белобрадова (депутат от ПП-ДБ) и Красимира Хаджииванова са основатели на компанията за стендъп "Три жени на микрофона". Има и свой моноспектакъл - "Министър на щастието". Преди комедията, тя е работила в корпоративния свят, а истинската ѝ фамилия е Антонова. Малинова идва от малиновото вино, с което е позната покрай семейния бизнес.

"Харесвам програми, които не стъпват на клишета, а имат смелостта да се развиват, променят, грешат пред своите зрители," казва продуцентът на "Преди обед" Георги Тошев.

Със сигурност е сериозно предизвикателство да се намери заместник на Деси Стоянова, която успяваше да открие и разкаже смислени истории в развлекателния формат на предаването. Опитът ѝ на политически репортер и на разследващ журналист бяха ключови за умението ѝ да достигне до същността на събитията и лицата, които представяше на зрителите.

Новите водещи започват като вече популярни лица, което със сигурност привлича почитателите им, но всяка от тях ще трябва да покаже, че е способна и да задържи традиционната публика на bTV в този програмен пояс, както и да отговори на конкуренцията.

Екипът на "Преди обед" се надява наложилата се промяна да се окаже успешна възможност за изпробване на нов формат.

"Щастлив съм, че през годините "Преди обед" създаде своя лоялна аудитория, която продължава да очаква интересно, смислено и любопитно съдържание. Новите лица покриват очакванията ми за умни и будни личности", казва Георги Тошев на старта на новия сезон.
Новият тв сезон - нещо ново, нещо старо, нещо назаем. И все същото.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Кино и сериали

Изживейте магията на Хогуортс със специалната селекция „Перон 9¾“ в EON Видеотека

Всички филми за Хари Потър и Фантастични животни – от първото писмо до Хогуортс до последната битка за съдбата на магьосническия свят.

16:36 - 18.09.2024
Бизнес

Лихвите по депозити достигнаха 3,5% в приложението на tbi bank

Инфлацията вече не "яде" спестяванията

14:13 - 18.09.2024