Unlimited x 2: Без ограничение на мегабайтите и скоростта в 5G плановете на Vivacom Снимка: © Getty Images

Скоростта е всичко за хората, които са в постоянно движение и са превърнали телефоните в неразделна част от живота си - независимо дали за професионалните си задачи или за почивка със сериали, слушане на музика, видеоигри, социални мрежи, фотография.

Затова когато Vivacom пусна Unlimited плановете си с неограничен трафик на висока скорост, доста бързо успя да привлече вниманието на групата на т.нар. power users. Сега компанията прави нова крачка напред към премахването на лимитите в потреблението на мобилен интернет.

От 15 септември до 31 октомври всички нови и преподписали абонати на 5G плановете Unlimited 50 и Unlimited 150 ще могат да използват услугата без ограничение на скоростта.

Потребителите ще получат неограничена скорост за пренос на данни до 31.01.2022 г. в най-голямата 5G мрежа в България, за да се убедят лично в предимствата на новото поколение на технологията.

Unlimited 150 включва неограничени минути за разговори, неограничени SMS и MMS в България и роуминг в Европейския съюз (ЕС), както и 300 минути за международни разговори към мобилни и фиксирани мрежи в ЕС. Досега той поддържаше 150 Mbps максимална скорост за неограничени мобилни данни.

Тарифата Unlimited 50 покрива същите изисквания, но с 200 минути за международни разговори към мобилини и фиксирани мрежи в ЕС. При нея максималната скрост за неограничени мобилни данни беше 50 Mbps - преди настоящата промоция.

В добавка към мобилните услуги потребителите на тези планове ще могат да ползват 12-месечен безплатен абонамент за Diema Xtra, достъп до музикалната платформа TIDAL, облачно пространство в pCloud, дигиталния портфейл Pay by Vivacom, както над 40 ТВ канала мобилна телевизия от ново поколение с приложението EON.


Здравей, VIVACOM UNILIMITED: Откога те чакаме!


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Нинова видя "зависимости" на Елена Йончева, след като ДПС я номинира за евродепутат

Бившата журналистка още не е казала дали ще приеме номинацията

12:12 - 23.04.2024
Европейски дневници

ЕС иска да спре нова функция в TikTok, която плаща на потребители да гледат видеа

EK започна процедура срещу TikTok

11:35 - 23.04.2024