Висша лига, баскетбол и кафе машина: какво да подарим за Коледа на феновете на спорта

Ако не сте футболен фен, все някога е имало Коледа, на която сте превключвали каналите по телевизията и сте попадали на футболен мач. Стадионът е пълен, двубоят е много оспорван, а темпото - убийствено.

Кой играе футбол по Коледа, тези хора не празнуват ли?

Ако сте футболен привърженик, вероятно ви се е налагало да отговаряте на този въпрос. Съвсем възможно е и всяка година да го правите.

Мнозина не знаят, че става дума за великия “Boxing Day” в Англия. Всяка година на 26 декември на Острова отварят подаръците си, а в най-популярното футболно първенство в света - Висшата лига, се играят велики мачове.

Защо ли? Защото футболът е най-големият подарък на хората.

Стотици хиляди фенове за първи път са отишли на стадиона, още като деца, именно на “Boxing Day” и това е бил техният подарък. А още от средата на миналия век точно на тази дата се получава футболен маратон от драматични двубои.

Легендарен остава “Boxing Day” през 1963 година, когато в тогавашната Първа дивизия на Англия са отбелязани 66 гола в 10-те изиграни мача, без нито едно равенство. Седем играчи правят хеттрик, а Фулъм побеждава Ипсуич с 10:1.

За феновете, 26 декември е празник не само защото е Коледа, а защото по телевизията има футбол на живо. И това отдавна не важи само за Англия, а за целия свят, защото Висшата лига е глобален бранд.

Да се направи подарък за спортен фен е много лесно. Той просто трябва да бъде съпричастен със зрелището.

Имаме вариант не само за “Boxing Day”, но и за всичко което предстои преди и след него, и то не само във футбола, благодарение на Yettel TV.

Yettel предлага перфектната оферта за телевизия или пакет телевизия и интернет за 1 лв. на месец за първите 6 месеца, с включени допълнителни пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus за 3 месеца.

Йетел ТВ

На футболен език, това е като да направиш топ трансфер на качествен нападател в последния момент, а на всичкото отгоре и за малко пари.

И става само още по-хубаво, защото макар и по празниците акцентът да е върху Висшата лига по Diema sport 2. В края на декември Серия А и Ла Лига да са в кратък “зимен сън”. Още с началото на новата година по каналите на Max Sport ще бъде много напечено както в Италия, така и в Испания. През февруари започва и елиминационната фаза на Шампионска лига.

Освен това, светът на тениса тръпне в очакване за началото на новия сезон. Григор Димитров е в топ форма, Новак Джокович ще трябва да затвърди позициите си на №1 в света, Карлос Алкарас ще опита да бъде още по-добър, а легендарният Рафаел Надал се завръща след една година извън игра. Това трябва да се гледа. И ще се, все пак Max Sport има правата за всички турнири от сериите “Мастърс”, АТР 500 и АТР 250.

Yettel TV е достъпна на всички телевизори чрез Smart TV Box. С всеки план за ТВ и интернет получавате един включен Smart TV Box, като могат да се добавят още екрани за гледане - на смарт устройства или чрез допълнителни Smart TV Box. Ако имате смарт телевизор (LG, Samsung, или някой с Android TV), можете да инсталирате приложението Yettel TV и да гледате телевизия без допълнително Smart TV Box устройство.

Yettel TV се гледа на лаптоп. Съдържанието е поднесено по удобен и интуитивен начин.

Телевизията се предлага като пакетна услуга в комбинация с интернет, както и като самостоятелна такава, а ТВ пакетите са: TV Favorite със 100+ канала (65+ HD) и TV Max с 200+ канала (110+ HD). А най-хубавото е, че може да бъде взета и без договор – активира се лесно и удобно изцяло онлайн и може да бъде спярана по всяко време, без неустойка.

Иначе Коледата тази година се очертава да не е червена, а по-скоро зелена. Защото освен Yettel TV със спортните канали, има и още много страхотни оферти, които ще допаднат не само на феновете, но и на всички останали.

Напомняме и че от този сезон има българин в NBA. Александър Везенков прави много силни мачове за “Сакраменто Кингс”, а по Коледа освен Висша лига по Diema Sport 2, има и баскетбол по Diema Sport.

Motorola Edge 40 5G

Аргументът ми да искам още подаръци беше, че с Yettel TV така или иначе се минава “тънко”, а на 23, 24 и 27 декември Везенков има завързани двубои, които са рано сутринта българско време.

Междувременно за Коледа Yettel предлага комплект от смартфон Motorola и уред за дома с голяма отстъпка и безплатна доставка до всеки адрес в България.

Нашият избор за “уред за дома” бе кафемашината Philips EP5441/50 - все пак една част от нас трябва да са будни рано заради мачовете на Везенков, а телефонът - MOTOROLA Edge 40 5G 256GB, за да можем освен по телевизора, да гледаме “Boxing Day" по същото време и на телефона.

И както споменахме, Серия А, Ла Лига и Шампионска лига скоро се подновяват, така че един екран няма как да стигне.

И така всичко за празниците е под ръка - Висша лига, Везенков и кафе машина. Перфектният подарък за всеки спортен фен.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Година по-късно - какво (не) се промени след масовите протести в Сърбия

Опозицията поведе битка срещу управляващите, но се разпадна само няколко месеца по-късно

14:39 - 03.05.2024
Живот

Супер лесни мини козуначени венци с бакпулвер

Приготвят се бързо и лесно, само с бакпулвер, а вкусът им е все толкова неустоим

11:53 - 03.05.2024
Важно днес

България се придвижи до топ 60 на класацията за свобода на медиите

Със сериозни критики към редакционната независимост

09:43 - 03.05.2024