Матю Пери e искал Зак Ефрон да го изиграе в автобиографичния му филм Снимка: © Getty

Матю Пери е планирал да заснеме автобиографичен филм, в който да покани Зак Ефрон за главната роля.

Починалият на 28 октомври актьор е споделил на приятелката си Атина Кросби, че се надява да разработи филм въз основа на своя бестселър от 2022 г. "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо", пише Deadline.

В автобиографичната си книга (която излиза на български език на 13 ноември, б.р.) звездата от „Приятели“ разказва за зависимостите си към алкохол и болкоуспокояващи и многократните си опити да се излекува.

Сцената в "Приятели", която Матю Пери отказа да снима

"Той каза, че иска да направи филм за живота си. Каза, че иска Зак Ефрон да го изиграе неговата по-млада версия и че скоро ще го помоли да го направи", разказва Кросби пред Entertainment Tonight Canada.

Двамата актьори са работили заедно в американския фентъзи филм от 2009 г. „Отново на 17“ - тогава Пери изиграва порасналият и недоволен от живота си Зак Ефрон.

Зак Ефрон споделя, че за него би било чест да поеме ролята на Пери в евентуален бъдещ филм за живота му.

"Чест да чуя, че той е искал аз да го изиграя", каза Ефрон пред списание People, докато дава интервю на червения килим в Далас за филма “The Iron Claw”.

"Той беше мой ментор и заедно направихме наистина страхотен филм . Възхищавах му се, от него се научих на комедиен тайминг. Когато снимахме "Отново на 17", беше толкова сюрреалистично да го наблюдавам и той да е там, пред мен. Научих много от него, от целия му живот", добавя Ефрон.

Засега няма конкретни планове за биографичен филм за Пери, който почина на 54-годишна възраст в края на октомври.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Култура

Новият албум на Били Айлиш и еволюцията на един аутсайдер в поп музиката

Ако в музикалната индустрия има някакви популярни течения, то Били Айлиш прави всичко възможно, за да ги избегне

11:54 - 18.05.2024
Важно днес

Откриха 6.5 млн. къса нелегални цигари, скрити в ел. табла на ГКПП "Кулата"

Агенция „Митници“ съобщава, че това е най-голямото количество нелегални цигари, задържани на "Кулата" за последните две години.

10:56 - 18.05.2024