Vivacom продължава да подкрепя малкия и среден бизнес със специални оферти Снимка: © Vivacom

В следващите редове ви разказваме историите на четирима герои, които споделят една обща цел - да трансформират своята страст в успешен бизнес модел. Те разчитат на Vivacom като надежден партньор, за да бъдат по-продуктивни.

Чрез кампанията "Бизнес Великани" телекомът подпомага малките и средните фирми в страната, като им предлага телекомуникационни решения на достъпни цени.

В момента Vivacom предлага специална оферта, включваща мобилен план Unlimited 100 с неограничени минути и мегабайти в България, оптичен интернет със скорост на изтегляне до 200 Mbps и ТВ услуга за бизнеса EON Biz с над 120 канала за публично излъчване. Всичко това на цена от 1 лев на месец за първите 4 месеца.

Ася Ананиева е майка на три деца и собственик на един от най-дизайнерските салони за красота в София.

Първият модел за нейните прически е мъжът ѝ, а впоследствие открива, че иска да се занимава сериозно с фризьорство. Започва като помощник-фризьор при един от най-известните български коафьори, където учи тънкостите на занаята от първо лице. Големият момент за Ася настъпва 3 години след началото на пандемията, когато тя отваря своя салон, който бързо се превръща в любимо място на клиентите ѝ. За това спомагат бързият интернет и телевизията на Vivacom, които са неизменна част работата на Ася.

Следващият ни герой най-често работи по автомобили, каски, мотори, бордове и други подобни артикули, а най-големият му проект е военен хеликоптер Ми-24. Бранимир Йотов е истински майстор на аерографията – занаят за персонализирани рисунки, направени с аерограф, който се задейства с въздушно налягане. Запалва се по аерографията, след като я вижда по телевизията, и от 2007 г. отваря студио „Гаргамел“ в собствения си гараж.

Бранимир Йотов за аерографията

Както много други бизнеси, студиото на Бранимир разчита на технологиите, за да извършва ефективно дейността си. В началото художникът дори не е имал интернет, а сега се възползва от висококачествените услуги на Vivacom, за да поръчва необходими инструменти, да комуникира с клиентите си и да се вдъхновява за бъдещи проекти.

Продължаваме с Ваня Иванова – жената, която стои зад един от първите блогове за здравословни сладкиши у нас. Дълги години Ваня прави алтернативни домашни торти и десерти, които споделя с аудиторията си в интернет. По-късно се появява нейното бутиково ателие за „чисти“ сладкиши, където продуктите са вкусни и полезни едновременно.

Ваня Иванова Vanilla

За да достига до клиентите си, Ваня разчита най-вече на социалните мрежи и сайта на сладкарницата. Там се обявяват новите предложения, подробности за съдържанието на десертите и възможността за поръчки. Всичко, свързано с обслужването на клиенти и съхраняване на документи, е интернет базирано, затова и сигурната и бърза връзка на Vivacom е ключова за сладкарското ателие на Ваня.

В последната история ви срещаме с Мария Паунова и нейната работилница „Пункт“ – мястото, където стари и ненужни вещи се превръщат в красиви дизайнерски уреди.

Този занаят се нарича upcycling и съществува от десетилетия. Мария и нейните колеги са истински магьосници, защото вдъхват нов живот на непотребни вещи и създават истински произведения на изкуството

Повечето им клиенти са от чужбина, което означава, че разчитат много на надеждна интернет връзка. И я получават от Vivacom, който дава страхотни възможности на малките компании в страната да оптимизират разходите си за комуникации.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

В Деня на Европа кметът на Дупница издигна руското знаме пред общината

Кметът на БСП в Дупница не вижда "нищо лошо" руското знаме да бъде издигнато пред общината на 9 май

18:12 - 09.05.2024
Живот

Boeing – внимание, опасност от силна турбуленция

"Самолетът ни току що се запали", написа пътник от полет със самолет Boeing. Той обаче е поредният потърпевш от подобен инцидент

18:00 - 09.05.2024
Важно днес

Хипермаркетите искат Радев да наложи вето върху регулацията за надценка на хляба

Сдружението за модерна търговия иска президентът да наложи вето върху регулацията на цената на хляба

17:40 - 09.05.2024
Важно днес

Мария Бакалова, Бойко Кръстанов и още 15 българи стават част от Европейската филмова академия

17 български професионалисти от света на киното са приети в Европейската филмова академия

15:28 - 09.05.2024
Важно днес

Ваня Григорова започна кампанията пред ПСА, Митрофанова положи цветя в Лозенец

Румен Радев поздрави участници в забраненото шествие "Безсмъртен полк"

15:14 - 09.05.2024