Любимото на хиляди български тийнейджъри турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour започна лятната си обиколка. За поредна година изданието ще зарадва феновете на българската поп музика с множество нови проекти, актуални хитове и незабравими моменти.

Тазгодишното турне ще премине през 6 града в страната. Публиката ще може да се наслади на живо на едни от най-обичаните изпълнители на младото поколение у нас.

Пилотният концерт се състоя в Горна Оряховица на 26 май. Още в 15:00 ч. на площад "Георги Измирлиев“ бе пълно с множество кътчета за развлечение, в които феновете се забавяваха преди официалното начало на концерта в 18:00 ч.

На голямата сцена в града излязоха едни от любимците на българската публика - латино кралете Torino & Pashata, както и момчетата, чийто всеки нов хит напомня, че музиката няма граници - V:RGO & EMIL TRF. Сцената бе завладяна и от музикалната дива, чийто глас и талант очароват и впечатляват публиката всеки път – Михаела Маринова, както и харизматична Дара Екимова, която превръща с лекота всяко изпълнение в истинско шоу. Феновете се насладиха и на талантливата покорителка на световните сцени – Victoria, както и на дебютантките на тазгодишното турне – Venda, чието виртуозно изпълнение остави публиката без дъх. Другата нова искра в музикалното пространство и попълнение към турнето е VALL.

За предстоящите спирки на Happy Energy Tour преди и по време на изпълненията за настроението ще се погрижат топ DJ-ят на България – DJ Mascota и енергичният McP, в компанията на спиращите дъха хореографии на Реми Тоин и танцьорите от SkyWalkers.

Следващата спирка на турнето е Пловдив – на 15 юни, от 18:00 ч., в парк „Лаута“. През юли Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 ще достигне и морето – с концерт във Варна на 4 юли, на Южен плаж, Алея първа, от 19:00 ч. Следва Бургас – на 7 юли, от 19:00 ч., на площад „Тройката“.

След кратка почивка, през септември, обиколката на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 ще продължи с концерт в Севлиево, на 9 септември, от 18:00 ч., в парк „Казармите“. По традиция, турнето ще завърши с грандиозен финал в София, на 16 септември, от 18:00 ч., на площад „Княз Александър I Батенберг“.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 дати

Още информация за турнето, ексклузивни кадри и любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Бъдещето на Северна Македония в ЕС е поставено на карта с победата на ВМРО-ДМПНЕ на изборите "2 в 1"

На втори тур страната избра първата жена министър-председател

22:44 - 08.05.2024
Важно днес

Кабинетът "Главчев" продължава с рокадите в администрацията

Служебният кабинет смени още четири областни управители

21:15 - 08.05.2024
Важно днес

Певицата Роксана се оказа водач на листа от партията на Радостин Василев

Наричат я още Кралицата на ромската музика

18:00 - 08.05.2024
Важно днес

Лондон гони руския военен аташе, няма да търпи действията на Москва

Ще бъде отнет и дипломатическият статут на някои руски имоти

17:32 - 08.05.2024
Европейски дневници

Пловдив посрещна роуд шоуто на подкаста "Европеец"

Епизод 3: Пловдив

16:46 - 08.05.2024
Живот

Потребител на Firefox държи 7400 отворени "таба" от години. И не планира да ги затвори

Браузърът не натоварва оперативната памет на компютъра, казват от Mozzila

16:02 - 08.05.2024