Дара и Kaufland се обединяват за кауза в подкрепа на ученици и студенти без родители Снимка: © Kaufland България

Българската поп певица Дара става лице на Kaufland България. В основата на партньорството стои каузата за подкрепа на ученици и студенти без родители, които се нуждаят от помощ, за да продължат образованието си.

Каузата „Дари с DARA и Kaufland” ще подкрепи ученици с отличен успех от 11 и 12 клас и студенти в държавни учебни заведения, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в специализирана институция. Младежите ще бъдат избирани по 2 критерия - оценките и мотивацията им за развитие.

Чрез програмата те ще имат възможност да продължат образованието си, както и да получат подкрепа за начало в кариерата и запознанства с водещи работодатели.

Всеки месец Дара, чиято звезда изгря с музикалното шоу "X Factor", ще призовава клиентите на Kaufland да купуват различни продукти от асортимента ѝ. От продажбите веригата ще отделя средства за стипендии, които ще се разпределят от фондация BCause, чрез националната програма „Готови за успех“.

За да могат клиентите да се ориентират по-лесно в магазина, всички продукти, част от кампанията, ще носят обозначението - „Дари С DARA и Kaufland”.

Първите „продукти с кауза“, препоръчани от 25-годишната Дара са ягодов донът и шоколадов кронът - тематичен избор предвид предстоящия Свети Валентин.

„Много се вълнувам за това, което започваме с Kaufland. Общата ни кауза не е просто проект или работен ангажимент, а мисия, в която дълбоко вярвам. Тази кампания е органично продължение на менторството и подкрепата на млади хора, която реализирам в различни формати през последните години.", каза Дара.

„Чрез партньорството ми с най-големия ритейлър у нас ще дадем шанс на ученици и студенти от цялата страна да продължат образованието си. Знам колко е важно някой да ти даде шанс да се развиваш и да се учиш, за да станеш това, което искаш. Радвам, че с Kaufland ще направим това възможно – ще подкрепим амбициозни млади хора без родители.“, допълни изпълнителката.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на многохиляден протест и освирквания

Хиляди протестираха в Малмьо срещу участието на Израел в "Евровизия"

09:40 - 10.05.2024
Важно днес

В Деня на Европа кметът на Дупница издигна руското знаме пред общината

Кметът на БСП в Дупница не вижда "нищо лошо" руското знаме да бъде издигнато пред общината на 9 май

18:12 - 09.05.2024
Живот

Boeing – внимание, опасност от силна турбуленция

"Самолетът ни току що се запали", написа пътник от полет със самолет Boeing. Той обаче е поредният потърпевш от подобен инцидент

18:00 - 09.05.2024
Важно днес

Хипермаркетите искат Радев да наложи вето върху регулацията за надценка на хляба

Сдружението за модерна търговия иска президентът да наложи вето върху регулацията на цената на хляба

17:40 - 09.05.2024