Снимка: © Getty Images

Суперсблъсъкът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев на 12 декември все пак ще се проведе с публика по трибуните.

"Sky Sports" информира, че желанието на промоутъра на британеца Еди Хърн е изпълнено и двубоят ще се състои с хиляда души по трибуните на "SSE Arena", която е многофункционалната зала към легендарния стадион "Уембли".

Разбира се, присъствието на фенове ще е свързано със строги мерки за сигурност и дистанция между зрителите.

Първоначално двубоят трябваше да се проведе на новия стадион на футболния "Тотнъм", а след няколкото отлагания заради пандемията обявената локация бе "О2 Arena", но тя е заменена от "SSE Arena", която е втората по-големина зала в Лондон.

Кубрат Пулев не е виновен - ние сме си такива

"Не мога да изразя щастието си да видя отново феновете да се завърнат на нашите боксови галавечери", сподели Еди Хърн. "Екипът свърши невероятна работа в последните 10 месеца, но ние живеем и дишаме чрез енергията и атмосферата, която живата публика създава."

"Много подходящо е, че те се завръщат с мач на Ей Джей при положение, че в последните няколко години той счупи всякакви рекорди по посещаемост във Великобритания и извън. Това е много положителен ход за бокса и целия спорт. Добре дошли обратно!"

Антъни Джошуа – необичайният шампион, който харчи пари само за другите

В двубоя на 12 декември Джошуа залага на карта своите световни титли на WBA, IBF и WBO и така Пулев за втори път в кариерата си ще получи шанса да изпълни своята мечта и да се качи на върха в тежка категория.

По време на галавечерта ще има и други интересни подгряващи мачове като Лоурънс Околи-Кжищоф Гловацки, Хюи Фюри-Мариуш Вах и Мартин Баколе-Сергей Кузмин.

Кубрат Пулев: Никога не бих си позволил неуважение към човешко същество на расова основа

Кубрат Пулев: В световен мащаб в нашия спорт се търси начин да ме дискредитират

Прочети