Бритни Спиърс заяви, че няма да се завърне на сцената и да записва нови песни, докато не се освободи от пълния контрол на баща си.

Съобщението, което 39-годишната поп звезда публикува в Instagram, е поредният от серията ѝ публични коментари за попечителството на Джейми Спиърс, наложено от съда през 2008 г. заради психическата криза на изпълнителката.

„Няма да правя представления на нито една сцена в близко бъдеще, докато баща ми контролира какви дрехи нося, какво казвам, правя или мисля“, написа Спиърс. „Това попечителство уби мечтите ми, но все още имам надежда“.

Последно поп звездата излезе пред публика през 2018 г. Последният ѝ албум е "Glory" от 2016.

„По-скоро ще споделям видеа от хола си, вместо да излизам пред хора във Вегас. Няма да си слагам тежък грим и да опитвам да се върна на сцената“, добави Бритни Спиърс.

Тя написа, че не одобрява начина, по който документалните филми за живота ѝ разкриват „унизителни моменти от миналото“. „Вече съм минала тези етапи и съм ги забравила от много дълго време".

Спиърс говори главно за „Framing Britney Spears“ на New York Times, който получи две номинации за „Еми“. Филмът разказва тъжната история на детето чудо на музикалната поп сцена, превърнало се в жена без право на собствена "самоличност", финанси и имущество. Цяла една индустрия трупа дивиденти от успехите на Бритни, а медиите се възползват от състоянието й с агресивен подход и истории, накърняващи достойнството й.

Бритни Спиърс - от "дете-чудо" до жена без право на самоличност

В свидетелски показания пред съда миналия месец изпълнителката заяви, че е била дрогирана, принуждавана да излиза на сцена против желанието ѝ и е получила забрана да има повече деца под попечителството на баща ѝ. Джейми контролира личния и финансовия живот на дъщеря си, включително състоянието ѝ, което се оценява на 60 млн. долара.

В сряда Спиърс постигна важна победа по делото, след като се сдоби с личен адвокат, който да ѝ помогне да се освободи от попечителството. Все още предстои подаването на официално запитване, а следващото изслушване е насрочено за 29 септември в Лос Анджелис.

Поп изпълнителката иска да съди баща си за „превишаване на правата“ му. Адвокатите на Джейми Спиърс твърдят, че той не контролира личния живот на Бритни от септември 2019 г. насам заради влошено здравословно състояние.


Първи успех на Бритни Спиърс по делото срещу баща й

Бритни Спиърс иска да има още деца. Защо попечителите й го забраняват?


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Techem инвестира 2 млн. лв. в нова смарт система за отчитане

360 сгради в София и над 500 сгради в Пловдив и Плевен ще бъдат оборудвани с новите четци

МЗ потвърди: Наличието на антитела не е достатъчно за издаване на зелен сертификат

ECDC са потвърдили решението си от май и ЕК не обмисля да променя сертификата

Хърватското чудо на Мате Римац: От старото BMW в гаража на баща си до върха на Bugatti

Дете на емигранти от Югославия, днес Римац стои начело на една от най-важните компании за електромобили

Кръщават улица в София на името на Боян Петров

Тя се намира в "Манастирски ливади - Изток"

"Японските Меган и Хари": Принцеса Мако се омъжи за човек от народа и се отказа от кралския си статут

Японците протестират срещу съпруга ѝ и я доведоха до депресивно състояние

КС по делото за статута на транссексуалните хора: В конституцията полът е само биологичен

Могат ли транссексуалните хора да сменят пола в личните си документи?