Възможно ли е Дженифър Анистън напълно да забрави кой беше Дейвид Шуимър, след като двамата в продължение на десетилетие бяха заедно на снимачната площадка като Рейчъл и Рос от сериала "Приятели"? Да, възможно е, ако новата им среща пред камери е за рекламата на Uber Eats за тазгодишния Супербоул.

Кампанията на бранда се гради върху разказа как хората трябва да забравят нещо, за да си спомнят, че Uber Eats доставя почти всичко. В клипа участват още Дейвид и Виктория Бекъм, като тийзър отпреди седмица подсказа за включването на Анистън.

В рекламното видео с нея и Шуимър актрисата получава доставка, докато е снимачната площадка.

„Не знаех, че може да получите всички тези неща с Uber Eats“, казва момиче от екипа, преди Анистън да ѝ отговори: „Да. Знаете добре какво казват: „За да запомниш нещо, трябва да забравиш нещо друго.“

Когато в кадър се появява и Дейвид Шуимър, той изглежда развълнуван да види старата си приятелка Анистън. Понечва да я прегърне, но актрисата се смущава и отвръща: „Срещали ли сме се?".

„Работихме заедно 10 години“, припомня ѝ Шуимър.

Анистън повтаря шокирано: „10 години!“

Тя се опитва да се престори, че вече се сеща кой стои срещу нея, но не може да заблуди актьора: „Все още не знаеш кой съм, нали?“, пита я той.

„Не знам", признава Анистън. И си тръгва с думите, „Сякаш бих забравила 10 години от живота си“.

Дженифър Анистън не помни кой е Дейвид Шуимър в реклама за Супербоул

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър изиграха една от най-емблематичните екранни двойки - Рейчъл Грийн и Рос Гелър в хитовия ситком "Приятели". В продължение на 10-те сезона на сериала Рейчъл и Рос поддържат симпатична и хаотична връзка.

Последно двамата се събраха на екран през 2021 г. за специалния епизод на Friends: The Reunion ("Приятели: Отново заедно"). Участваха отново всички от актьорския състав на култовия сериал - Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Матю Пери и Мат ЛеБланк. Само преди няколко месеца светът се събуди с тъжната новина за смъртта на Пери.

Не по-малко забавна е и частта от рекламата на Uber Eats за Супербоул с "амнезията" на Дейвид и Виктория Бекъм.

Двамата изглежда не могат да си спомнят в коя момичешка група е членувала Виктория преди години. Името ѝ, разбира се, е Spice Girls, но съпрузите изброяват други варианти, включващи подправки:

„Помниш ли, когато беше Pepper Lady?“ пита бившият футболист.

„Не беше ли Cinnamon Sisters?“, чуди се Виктория.

Двойката продължава да прави предположения: „Basil Babes? Paprika Girls?“. Бекъм казва, че последното е просто „абсурдно“...

В последните секунди на клипа се появява и поп изпълнителят Ъшър, който ще оглави концерта на полувремето на тазгодишния Супербоул. Стискаме палци и Ъшър да не "забрави" ангажимента си, за което намеква рекламата на Uber Eats.

Супербоул всяка година става повод за луда рекламна надпревара на брандовете заради огромната аудитория на събитието. Tази година събитието ще се проведе на 11 февруари.

Във финала на Националната футболна лига на САЩ отборът на Kansas City Chiefs се изправя срещу San Francisco 49ers. Мачът ще се играе в Лас Вегас.

Реклами Супербоул 2024 г. Виктория Бекъм, Тейлър Суифт Топ рекламите за Супербоул и с какво ще е по-различно събитието през 2024

The Generation Gap, дупката между поколенията реклама „Най-добрата реклама“ се заиграва с пропастта между поколенията (видео)


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Ердоган с важно послание към НАТО, подкрепи Марк Рюте за нов генерален секретар

Нидерландският премиер е сочен за фаворит за поста на Йенс Столтенберг

15:21 - 29.04.2024
Важно днес

Никола Минчев отрича да има нещо общо с казуса с подписите за "Корал"

Прокуратурата призна, че от август 2023 г. се занимава с казуса

14:32 - 29.04.2024
Важно днес

"Политиката може да е брутална". Най-младият първи министър на Шотландия подаде оставка

Хумза Йосаф положи клетва точно преди 13 месеца

14:17 - 29.04.2024
Технологии

Няма ляво, няма дясно - Huwei FreeClip и синия океан от възможности 

Дизайнът не е случаен – този модел попада в нова категория - т.нар. open fit

13:00 - 29.04.2024
Важно днес

Отказва ли се Санчес от премиерския пост след разследването за корупция срещу жена му

Премиерът на Испания обяви своето решение, след като пет дни спря да изпълнява публичните си задължения

12:22 - 29.04.2024
Важно днес

От "Корал" до Пашата: Скандалът с документите на Кирил Петков и взаимните обвинения

Кирил Петков замеси Румен Николов-Пашата в скандала с предполагаемите фалшиви подписи

10:29 - 29.04.2024