Kaufland вече доставя до дома Снимка: © Kaufland

Kaufland България отвори онлайн и вече доставя до домовете в София, Пловдив, Варна и Бургас в партньорство с платформата за доставка на храна foodpanda.

Електронният предлага избор от над 400 продукта, а в бъдеще броят им ще се увеличи, обявиха от хипермаркета.

Онлайн могат да бъдат поръчани млечни и месни продукти, консерви, напитки, кафе, захарни изделия, дрогерийни стоки и козметика, продукти за бебето и детето, свежи плодове и зеленчуци, а също така био- и специализирани храни.

Доставката е безплатна при поръчка на стойност 30 лева или повече.

Всеки, който желае да пазарува онлайн, трябва да се регистрира през интернет страницата или мобилното приложение на foodpanda. В полето за търсене се въвежда адрес, на който да бъде получена поръчката. След това трябва се избира секция "Магазини", а там системата показва най-близкия обект на Kaufland. При клик върху него се зарежда асортиментът, предлаган от компанията онлайн, разпределен по продуктови групи с цел улеснение на клиентите.

Времето за доставка е около 60 минути от момента на поръчката, обявиха от Kaufland. Стоките се доставят при спазване на всички мерки за безопасност. При онлайн плащане има опция доставката да бъде безконтактна.

„Щастливи сме, че можем да продължим да предлагаме и доставяме качество и свежест на нашите клиенти и по този начин. Радвам се, че намерихме точния партньор за това", каза изпълнителният директор на Kaufland България Иван Чернев.

Колегата му от foodpanda Ивайло Нецов коментира също, че е изключително щастлив да приветства в семейството на компанията утвърдена верига магазини като Kaufland. "С него затвърждаваме лидерската си позиция в ерата на "quick commerce" (бързи доставки). Очакваме още повече доволни клиенти, които ще се възползват от възможностите и богатия асортимент, който предоставя платформата ни", добави той. Foodpanda е международна платформа за доставка на храна и стоки за бита, част от глобалната група на Delivery Hero SE.

"Разчитайте на нас": Kaufland и човешките истории зад успешния бизнес

Kaufland България е най-големият работодател в сектора за модерна търговия

Kaufland България е най-успешната компания в сектора за модерна търговия за 2019 год


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Кирил Петков: Няма да позволим регулаторите да се наредят на бърза ръка

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отговори задочно на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано му предложи "да си решим регулаторите".

11:48 - 28.03.2024
Живот

Завръща ли се Слави Трифонов в bTV?

Риалити формат на "Шоуто на Слави" тръгва в bTV след 15 г. пауза

09:24 - 28.03.2024
Политика

Сърбия издирва дете, президентът обаче задейства свой AMBER alert

Aлександър Вучич обяви "тежки дни" за страната, докато цяла Сърбия търси двегодишно дете

08:04 - 28.03.2024