Коледни подаръци за него - в последния момент

Да се избере подарък за мъж не звучи като кой знае какво предизвикателство. Мъжете са по-широко скроени - едва ли някой ще се нацупи, ако не получи точно това, което е искал.

Тук обаче става трудно, защото ако попитате някой мъж от какво точно има нужда, отговорът е: “Всичко си имам”.

И положението става: “Дай на човек свобода, ако искаш да го пратиш в задънена улица”.

Спокойно, тази година няма нужда от притеснения, защото на помощ ви идва нашата шопинг селекция, която е с предложения за подаръци за мъже на различна възраст и с различни интереси.

Масажор Therabody - Theragun Pro

Мъжете много често подценяват удоволствието от масажа. Сякаш, това е нещо, което е или за жени, или за “болни хора”, които имат болки в гърба, мускулите и ставите.

Мъжете са от стомана, тя няма нужда от масаж, нали? Не е точно така.

Масажорът Therabody е както за спортуващи, които познават телата си, така и за “непросветени”, на които им предстои да се пристрастят.

Theragun Pro е най-мощният, напълно адаптивен, уред за дълбоки мускулни процедури. Подобрява възстановяването на мускулите, освобождава от стреса и напрежението и успокоява дискомфорта с интелигентното устройство за ударна терапия.

Theragun е научно калибриран, за да достигне до 60% по-дълбоко в мускула от обикновен масажор, 40 пъти в секунда, за по-големи терапевтични ползи за тялото.

Безчетков мотор на PRO с технология QuietForce осигурява до 27 кг. натиск. Всичко това при шум, сравним със стандартна електрическа четка за зъби.

А 4 позиции на раменете и ергономичната дръжка на Theragun осигуряват достигане до всяка точка на тялото, без умора и напрежение в китката.

Смарт часовник с eSIM - Huawei Watch 4

Какво означава смарт часовник, който поддържа eSIM? Да отговаряте на обаждания, да пускате филми и музика или да правите снимки от смарт часовника си не е нещо ново. Да го правите без да имате телефон в себе си обаче е и именно това позволяват моделите от серията Huawei Watch 4.

Такива устройства ни помагат да оптимизираме ежедневието си и да продължим да бъдем „вързани“ и същевременно и по-свободни. А да подарите на един мъж малко свобода никога не е лоша идея.

Huawei Watch Huawei Watch 4 Pro - когато часовникът е телефон и личен лекар

Бюро и въртящ се стол от IKEA (UTESPELARE/MATCHSPEL)

Много мъже работят от вкъщи, но така и не са си създали офис обстановка, така че да им е удобно. А това е много важно - и за ефективността при работа, и за здравето.

В IKEA има достатъчно опции за бюра и столове, които предлагат органайзери за кабели под плота, така че лесно да се поддържа чисто и подредено.

Комбинацията от стол и бюро UTESPELARE/MATCHSPEL е доста интересна. Като започенм с това, че видимо си отиват. Имат един “строг, но справедлив” външен вид - черен метал и кожа. Изглеждат идеални като за някой, който в свободното си време играе игри, така и за любителите на тежките ексел-таблици.

Височината на краката на бюрото може да се регулира ръчно, ако се налага, а столът е достатъчно ергономичен, за да предлага комфорт на тялото в продължение на часове.

Той има регулируем и заключващ се механизъм за накланяне назад за повече стабилност и контрол при различните позиции. Колелцата са с гумено покритие и се движат гладко по всеки вид подова настилка.

И още нещо важно, което се подценява. Ако някой работи от вкъщи и се е излегнал на дивана, създава впечатлението, че си почива и жената или децата могат да задават “излишни въпроси”. За тях, макар и подсъзнателно, в тази позиция и тази обстановка, няма как да правите нещо важно. Работното бюро вече придава авторитет.

Поставка за лаптоп OJULF

И още нещо от IKEA, което е много практично. Понеже с предходното предложение вече обновихме работното място, сега и една опция за временно решение.

Поставката за лаптоп OJULF може да превърне дори седалката в автобуса в “подвижен офис”. Както е известно работата винаги е в повече от възможностите ни да я свършим.

Тази подложка има възглавница и калъфка, която се сваля и пере, и позволява повече гъвкавост и мобилност в ежедневието. И е доста удобна позиция на ръцете.


Panasonic MULTISHAPE Комплект

Всеки мъж би искал да има такъв подарък. Всичко е на едно място, мултифункционално, удбоно, ефективно и остро като стомана на самурайски меч.

MULTISHAPE е комплект с глава за тример за подстригване на брада, коса, тяло, глава за бръснене, глава на тример за подстригване на нос. Накратко, всички основни грижи за мъжката грижа.

MULTISHAPE е лесен за управление, пасва отлично на ръката и позволява да променяте стила си.

Главата на тримера за подстригване на брада (ER-CTW1) разполага с издръжливи и остри, заточени под 45° японски ножчета от неръждаема стомана. А тази на самобръсначката (ER-CSF1) разполага с още по-остри,вътрешни ножчета, изработени от хирургическа неръждаема стомана.

Коледен шопинг в Сердика Център

Ваучер за пазаруване

Има случаи, в които или не знаем какво точно да купим, или не разбираме от това, което би трябвало да бъде “перфектният подарък”.

Или времето до такава степен ни е притиснало, че трябва да са намери спасителен вариант за измъкване от ситуацията.

За такива случаи има ваучери за пазаруване.

Тези на Сердика Център са налични в три различни цвята и стойности - за 20, 50 или 100 лв.

Ваучерите важат в над 120 магазина в мола, така че мъжът до вас да може да се разходи на спокойствие.

Apple AirTag

Не само за мъже, а и за хора, които има навика да губят всичко. Ключове, портфейл, кучето…

Това е иновативно устройство за намиране на изгубени вещи, което помага бързо и лесно да откриете предмета, към който е прикрепен.

Ако Apple AirTag е наблизо, започва да издава звук, така че да се ориентирате по него.

Ако обаче сте много далеч, не губете надежда. Стотици милиони други Apple устройства, като iPhone, Mac и iPad помагат в търсенето. Благодарение на огромната мрежа от онлайн Apple устройства, може да получите сигнал веднага, след като някое от тях попадне в обсега AirTag. Той изпраща криптиран Bluetooth сигнал, който може да бъде прихванат от близките Apple устройства във Find My мрежата. Те изпращат местоположението на AirTag към вашия iCloud, след което вие можете да влезете във Find My приложението и от там да разберете къде се намира.

Спокойно, AirTag е разработен така че да попречи на нежелано проследяване: ако нечии друг AirTag попадне във вашия багаж, вашият iPhone ще разбере, че пътувате с него и ще ви предупреди за това.

Накратко, това е подарък, който давате с думите: “Вече няма да изгубваш нищо!”

Leatherman Multitool - ARC

Подарък за мъжете, които обичат да се справят с очакваните и неочаквани проблеми в ежедневието си.

Има мъже, които обичат да ремонтират всичко сами и вместо да се изнервят, когато нещо се развали, го приемат като предизвикателство. Има и такива, които не ги бива толкова много по тази част.

И представителите на първия тип, и тези на втория обаче се нуждаят от мултифукционален инструмент. Първите, понеже, най-вероятно, си имат всичко, просто да не трябва да търсят или когато пътуват някъде, да вземат всичко необходимо наведнъж. А вторите, понеже нямат навика да купуват инструменти от първа необходимост, само с един да решават проблемите си.

ARC инструмент, който е 20 в 1. Включва заострени клещи, обикновени клещи, сменяеми секачи за тел, сменяем секач за твърда тел, инструмент за пресоване на кабелни обувки, инструмент за оголване на кабели, острие от премиум стомана MagnaCut, ножицa, трион, чук, пила за дърво и стомана, пила с диамантено покритие, пила-острие, шило, шило с острие, отварачка за бутилки, отварачка за консерви, голяма отвертка, голям държач за битове, малък държач за битове.

ARC е първият мултифункционален инструмент, чието острие е изработено от първокласна стомана, а всеки инструмент в тази серия е като продължение на ръката.


Пуловер

Да, когато си вкъщи пред компютъра, пуловерът може да ти се стори като скучно предложение. Излезеш ли навън, необходимостта му започва да се усеща осезаемо.

Вълненият или кашмирен пуловер винаги е подходящ подарък за мъжете, които ценят класическия стил. А и т.нар. “Smart look” винаги е на мода.

Най-добрият избор всъщност е по-обикновен модел в приглушени цветове – черно, бежово или тъмносиньо, който може да носи в ежедневие за работа и не само. А и да може да се съчетава с повече дрехи и други цветове.

Има обаче и друг подход - грозният коледен пуловер е почти традиция в някои страни. Той е отделен жанр, който намира своето място в киното и в рекламата.

В последните години носенето на “грозни коледни пуловери” става все по-голяма тенденция, подсилвана от социалните мрежи и брандовете, които пускат свои модели.

Грозният коледен пуловер на Lidl се заигра с “Домът на Гучи"


Смартфон Huawei P60 Pro

Ако мъжът, на когото избирате подарък, има афинитет към фотографията, то Huawe P60 Pro може да се окаже отличният смартфон за него.

Още преди официалното лансиране на устройството за европейските пазари, P60 Pro спечели наградата на TIPA (Technical Image Press Association) - най-голямата и авторитетна медийна асоциация за фотография и изображения, в която членуват издания от цял свят. Те удостоиха P60 Pro с TIPA WORLD AWARD за най-добър фото смартфон за 2023 г.

Причината за успеха на P60 Pro не е увеличаването на мегапикселите на сензорите, а тяхната подобрената светлочувствителност. Подобно на последния Mate 50 Pro, P60 Pro също разполага с адаптивна механична бленда F1.4-F4.0. Това приближаване към класическата фотография, доколкото е възможно чрез едно смарт устройство, е ключът към успеха на възпроизвеждането на картината от страна на Huawei.

Туристически обувки

Веднага влизат в употреба. Зимата предпазват от студ и влага, а лятото са идеални за планина.

При избора са важни няколко специфики. Ниските обувки обикновено са по-леки, докато обувките до глезена предпазват по-добре от навяхвания или проникване на мръсотия, вода и сняг. Ниските са по-подходящи за по-динамични или по-малко взискателни дейности, докато обувките до глезена могат да се използват при по-предизвикателни терени и когато се нуждаете от по-добра стабилност.

Ако възнамерявате да ги подарите на мъж, който смятате, че ще ги ползва за ежедневни разходки, разхождане на кучето и леки преходи, меките ниски туристически обувки са перфектни. Ако обаче той ще ги използва повече от няколко пъти годишно и ще ги разхожда на сериозен терен, си струва да инвестирате в обувки до глезена с по-твърда междинна подметка.


Маратонки за бягане ASICS NOVABLAST™ 4

Първо, обувките за бягане не задължават никого непременно да бяга с тях. Те са толкова удобни и добре изглеждащи, че са перфектни и просто за разходка в парка.

И все пак, ако един мъж спортува, ASICS NOVABLAST™ 4 ще направят бягането за него удоволствие.

ASICS за вложили години труд, биомеханични тестове и много наука, за да направят NOVABLAST™ 4 обувка, която да бъде перфектен партньор в бягането. Брандът има зад гърба си десетилетия опит и влага в разработването на всеки продукт толкова много спортна наука, че няма нищо случайно в това, че се е превърнал в легенда.

Но освен това моделът е перфектен за фитнес и много добре може да бъде съчетан с ежедневно облекло.

Гривна или класически часовник

Стилен часовник винаги е добра идея, когато търсите подарък за него. Особено ако мъжът до вас държи на външния си вид. Ако той не е фен на смарт часовниците, може да му подарите механичен такъв. Изцяло вдъхновен от силата на природните закони, този модел на Thomas Sabo впечатлява с елегантно поднесени елементи, като четирите стихии – огън, вода, въздух и земя, които се преплитат с 12-те зодиакални знаци. Смелата комбинация между блясъка на черния оникс върху циферблата с черен стоманен корпус и златисто-сребристите линии на часовника напомня за безстрашния приключенски дух и силната индивидуалност на този, който го носи на китката си.

В колекциите на Thomas Sabo има и много ефектни пръстени, насочени към господата.

Hyatt Pravets
Нощувка в Hyatt Regency Pravets Resort

Да прекараш празниците в домашен уют е класика, но много често филмите и рекламите създават очаквания за перфектна обстановка, а истината е, че когато човек е у дома, винаги има и някаква работа за вършене.

Все пак са празници, а това означава и повече свободно време. И накрая се получава така, че вместо това време да бъде прекарано в почивка, се използва за битови нужди: да подредиш гаража, да пренесеш някакъв багаж или точно тогава близък човек да прави ремонт и да се нуждае от помощ “за един следобед време”.

Именно затова откъсването от ежедневието е гаранция за почивка.

Hyatt Regency Pravets Resort в Правец едновременно е достатъчно близо до София, но и създава усещане, че е толкова далеч.

Разполага със СПА център с 25-метров отопляем закрит басейн, изискани ресторанти, шампионско голф игрище с 18 дупки, пар 72 и още много възможности за забавление.

Дали ще е точно за празниците или малко след това, подобен подарък няма как да бъде високо оценен.

Nike ACG Moc Shoes

За мъжа, който обича да казва: “Комфортът е всичко”.

Този модел на Nike може и да не е най-добре изглеждащият, но неговото предназначеие е съвсем различно - да отидеш набързо до магазина, да слезеш пред блока или да излезеш пред къщата, за да си вземеш пратката от куриер.

Да ти е удобно и в същото време да може да обуеш нещо набързо, без да се съобразяваш как си облечен.

Естествено, Nike ACG Moc Shoes са перфектни и за вкъщи.


Комплект за почистване на лице

Мъжете понякога не обръщат толкова внимание на кожата си и много рядко някой мъж ще предпочете да си купи продукт за кожа, вместо някоя отвертка например. Това обаче не значи, че нямат нужда от грижа за лицето. Точно обратното.

Продуктите от серията с активен въглен Garnier Pure Active са насочени към всички, които имат мазна и комбинирана кожа и могат да са полезен подарък.

Серията Garnier Pure Active включва широк набор от продукти, но днес ще ви представим тези, които включват в състава си активен въглен.

Познатият черен серум Garnier Pure Active anti-imperfection с концентриран (4%) ниацинаминд + AHA + BHA, който не оставя нито видими следи, нито лепкаво усещане след нанасяне. След една седмица употреба текстурата на кожата е по-гладка, а тенът – по-равномерен.*

За най-добри резултати е желателно да се ползва с другите два продукта от Pure Active серията. Това са почистващият гел Garnier Skin Naturals Pure Active , който е с формула, обогатена с екстракт от боровинка, салицилова киселина и ултра абсорбиращ растителен въглен.

И Garnier Pure Active 3 в 1 Charcoal.

Той е комбинация между почистващ гел, пилинг и маска. Намалява себума и помага за значително по-малко несъвършенства по кожата като пъпки или черни точки. Формулата му е обогатена със салицилова киселина (BHA) и въглен от естествен произход.


**Потребителски тест, 155 доброволци

Коледни подаръци за тийнейджъри Какво да подарим на тийнейджъра за Коледа през 2023 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024
Важно днес

Шествия на агитките на "Левски" и ЦСКА ще затруднят движението в София

Очаква се кръстовището на Орлов мост да бъде затворено за кратко около 15:15 - 16:00 ч.

12:33 - 27.04.2024
Важно днес

Русия атакува украинската енергетика в три области

Ударени са четири топлоелектрически централи

11:06 - 27.04.2024
GEN Z дневници

Vol. 19: Кой изобщо слуша Тейлър Суифт, гълъб в парламента, сбогом "Ема Стоун"

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z поколението в "Булевард България"?

10:22 - 27.04.2024