"Махате единственото plus size момиче" - Барби Ферейра се сбогува с "Еуфория"

Звездата от "Еуфория" Барби Ферейра, която изигра тийнейджърката Кат Ернандез, обяви, че напуска шоуто със серия от сторита в Instagram.

Новината не е изненадваща, още през февруари The Daily Beast пуснаха информация, че Ферейра и създателят на сериала Сам Левинсън са в непрекъснати конфликти по време на снимките на втория сезон.

Фенове на актрисата бяха недоволни от намаленото присъствие на екран на Ферейра през втория сезон, a сега са и разочаровани от оттеглянето.

В стори в Instagram тя написа, че "след 4 години в кожата на най-специалния и енигматичен образ, Кат, дойде време да си кажем сълзливо довиждане".

“Надявам се, че много от вас са я видели така, както аз, и че е донесла радост с пътуването си от първия епизод до последния. Давам на Катрин Ернандез цялата си любов и се надявам, че може да я усетите."

Ферейра не е единствената актриса от "Еуфория", която има проблеми с шоуто. И други от каста са се оплаквали от прекалено много работни часове без почивка, липса на храна на снимачната площадка и прекалено напрежение по време на снимките.

Стигна се дотам, че HBO излязоха с изявление, според което "не е необичайно за драматичен сериал да се снима в продължение на много часове" и дори изтъкнаха, че актьорите от "Еуфория" не са имали официални изисквания.

В интервю за Hollywood Reporter по време на излъчването на първия сезон на шоуто, Ферейра коментира двойнствения живот на героинята си Кат: игнорирана в гимназията, тя намира ново занимание пред екрана на компютъра си.

"Това е разширение на личността на Кат, което тя не иска да смесва с истинския живот: тя иска да има този отделен, таен живот, защото се страхува, че ако това, което представлява на екрана се слее с истинското й "аз", всичко ще се разруши", казва Ферейра.


 Ангъс Клауд от "Еуфория": Сам Левинсън планира да го убие, но след това пренаписва сценария Ангъс Клауд от "Еуфория": Сам Левинсън планира да го убие, но след това пренаписва сценария

 "Еуфория 2" стана хит, защото е отражение на живота - на бъркотията, грешките и гафовете "Еуфория 2" стана хит, защото е отражение на живота - на бъркотията, грешките и гафовете

"Еуфория 2" счупи рейтингите, но си остава "един труден за гледане" сериал "Еуфория 2" счупи рейтингите, но си остава "един труден за гледане" сериал


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

Какво са "АПИ-та" и защо никой не иска да гледа как се правят наденица и европейски закони?

Какво е общото между изготвянето на закони и правенето на наденици?

20:30 - 25.04.2024
Важно днес

Двама лидери, общо съобщение. ГЕРБ и ДПС се хвалят с 1 млрд. лв. за държавните мини

Трима министри от служебния кабинет на крака при Борисов и Пеевски

18:16 - 25.04.2024
Важно днес

Без да са го прочели, депутати от комисията "Митници" пратиха доклада си в прокуратурата

Но какво пише в документа така и не стана ясно

17:17 - 25.04.2024
Важно днес

Присъдата на Харви Уайнстийн за изнасилване е отменена от съда в Ню Йорк

72-годишният холивудски магнат все пак ще остане в затвора

17:15 - 25.04.2024
Важно днес

"Има риск нашата Европа да умре". Речта на Макрон в Сорбоната

Френският президент призова ЕС за реформи и отговор на рисковете

15:08 - 25.04.2024