Звездата от "Еуфория" Барби Ферейра, която изигра тийнейджърката Кат Ернандез, обяви, че напуска шоуто със серия от сторита в Instagram.

Новината не е изненадваща, още през февруари The Daily Beast пуснаха информация, че Ферейра и създателят на сериала Сам Левинсън са в непрекъснати конфликти по време на снимките на втория сезон.

Фенове на актрисата бяха недоволни от намаленото присъствие на екран на Ферейра през втория сезон, a сега са и разочаровани от оттеглянето.

В стори в Instagram тя написа, че "след 4 години в кожата на най-специалния и енигматичен образ, Кат, дойде време да си кажем сълзливо довиждане".

“Надявам се, че много от вас са я видели така, както аз, и че е донесла радост с пътуването си от първия епизод до последния. Давам на Катрин Ернандез цялата си любов и се надявам, че може да я усетите."

Ферейра не е единствената актриса от "Еуфория", която има проблеми с шоуто. И други от каста са се оплаквали от прекалено много работни часове без почивка, липса на храна на снимачната площадка и прекалено напрежение по време на снимките.

Стигна се дотам, че HBO излязоха с изявление, според което "не е необичайно за драматичен сериал да се снима в продължение на много часове" и дори изтъкнаха, че актьорите от "Еуфория" не са имали официални изисквания.

В интервю за Hollywood Reporter по време на излъчването на първия сезон на шоуто, Ферейра коментира двойнствения живот на героинята си Кат: игнорирана в гимназията, тя намира ново занимание пред екрана на компютъра си.

"Това е разширение на личността на Кат, което тя не иска да смесва с истинския живот: тя иска да има този отделен, таен живот, защото се страхува, че ако това, което представлява на екрана се слее с истинското й "аз", всичко ще се разруши", казва Ферейра.


 Ангъс Клауд от "Еуфория": Сам Левинсън планира да го убие, но след това пренаписва сценария Ангъс Клауд от "Еуфория": Сам Левинсън планира да го убие, но след това пренаписва сценария

 "Еуфория 2" стана хит, защото е отражение на живота - на бъркотията, грешките и гафовете "Еуфория 2" стана хит, защото е отражение на живота - на бъркотията, грешките и гафовете

"Еуфория 2" счупи рейтингите, но си остава "един труден за гледане" сериал "Еуфория 2" счупи рейтингите, но си остава "един труден за гледане" сериал


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Прокуратурата поиска 15 г. затвор за Кристиан Николов, обвинен за смъртта на Милен Цветков

Държавното обвинение иска по-тежка присъда за обвиняемия за смъртта на Милен Цветков.

Русия иска да скрие вота на над 190 държави в ООН при осъждането на псевдореферендумите ѝ

Москва настоява за таен вот, за да "прикрие" съюзниците си

Николай Събев няма да е депутат, но остава "част от отбора на ПП"

"Политическият start-up вече е утвърдена партия, и аз съм спокоен за бъдещето й"

Двама в ГЕРБ, избрани с преференции, се отказаха в полза на Георг Георгиев

Изненадващ следизборен "листопад" в ГЕРБ Ловеч

Избори 2022: Имената на избраните депутати

Как изглежда междинната листа с избраните 240 народни представители

"Капитан Андреево" ще стане обект от националната сигурност

Напрежението в БАБХ вкара служебния кабинет в обяснителен режим

WSJ: Украйна вече получава повече танкове от бягащите руснаци, отколкото от Запада

Русия се оказа най-големият "доставчик" на тежко въоръжение