Обискират офиси на фирми, близки до бившия кмет на Кърджали Снимка: © Хасан Азис, Фейсбук

Антимафиоти са влезли в офиси на фирми, близки до бившия кмет на Кърджали Хасан Азис, съобщава сайтът 24rodopi.

Според приближения до Делян Пеевски сайт, антимафиотите обискират сграда в центъра на Кърджали, където се намира офисът на Ахмед Моллахасан. Той е сочен за "дясна ръка" в бизнеса на Азис. Моллахасан ръководи бетонов център, в който по документи фигурира и братът на дългогодишния кмет.

Това е втората полицейска акция в рамките на деня, която се провежда в офиси на две знакови фигури от обкръжението на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган - бизнесмена Румен Гайтански-Вълка и бившия кмет на Кърджали Хасан Азис.

Азис зае страната на Ахмед Доган в конфликта с Делян Пеевски.

ДПС-разцепление-кой-кой-е-Пеевски-Доган Кой кой е в ДПС: Хората на Доган, хората на Пеевски и анатомията на един скандал

Бившият кмет заяви, че ДПС "се намира в преломен момент" след призива на Доган Пеевски и още пет ключови лица от движението да подадат оставка.

"Когато председатели на партията започнат да си говорят с писма, това е знак, че има проблем. Когато има разминаване в позициите на председателите, е знак, че има проблем", каза тогава Азис.

Румен Гайтански - съдружник на Доган и партньор на София и други градове


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Кино и сериали

Изживейте магията на Хогуортс със специалната селекция „Перон 9¾“ в EON Видеотека

Всички филми за Хари Потър и Фантастични животни – от първото писмо до Хогуортс до последната битка за съдбата на магьосническия свят.

16:36 - 18.09.2024
Бизнес

Лихвите по депозити достигнаха 3,5% в приложението на tbi bank

Инфлацията вече не "яде" спестяванията

14:13 - 18.09.2024