Селена Гомес разкри какво иска за 31-вия си рожден ден след соло сватбата през 2022 г. Снимка: © Селена Гомес / Instagram

В събота вечерта на 22 юли поп певицата и актриса Селена Гомес отпразнува 31-вия си рожден ден. Тя разкри кой е подаръкът, който желае да получи най-много пред стотиците си милиони последователи в Instagram.

„Благодарна съм, че имам толкова много хора в живота си, но едно от нещата, за които съм най-благодарна, е работата, която успяхме да свършим с (фонда) Rare Impact Fund“, написа Гомес към снимка, на която духа свещите върху тортата си. „Заради вас успяхме да повишим осведомеността и да увеличим достъпа до услуги за психично здраве за младите хора. Това е истинската страст в живота ми.

„Хората продължават да ме питат какво искам за рождения си ден. Отвръщам едно и също нещо на всички - не ми купувайте нищо, но ако искате да направите нещо за рождения ми ден, моля, дарете на Rare Impact Fund. Ако имате средства, помислете за дарение, за да ни помогнете да променим нещата", продължи звездата от The Only Murders in the Building.

След соло сватбата през 2022 г., Селена Гомес разкри какво иска за 31-ия си рожден ден

Компанията за грим на Гомес Rare Beauty даде началото на Rare Impact Fund на нейния 28-и рожден ден през юли 2020 г. По това време фондът си постави цел да събере 100 милиона долара през следващите 10 години в опит да предостави услуги за психично здраве на общности, които нямат достъп до адекватна медицинска грижа в тази сфера.

Номинирата за "Златен глобус" актриса основа Rare Beauty през февруари 2020 г. със самоутвърждаващата се мисия, че „да бъдеш рядък означава да изпитваш комфорт със себе си“. Името е и намигване към третия ѝ албум, Rare, който застана под номер 1 в класацията на Billboard 200.

Това лято Гомес намекна, че продължението на Rare най-накрая е задвижено.

„Не се притеснявайте, хора. Идва. Дори от Париж..“, написа тя под снимки в Instagram от звукозаписното си студио.

Селена Гомес 2023

Миналата година Гомес отпразнува 30-ия си рожден ден със соло сватба, на която присъстваха знаменитости от Майли Сайръс, Били Айлиш, Оливия Родриго до по-близки хора като малката ѝ сестра Грейси и актрисата Франсиа Райса, която дари бъбрека си на Селена Гомес през 2017 г. Тогава певицата се нуждаеше от трансплатация заради автоимунното заболяване лупус. Партито се проведе в частна резиденция в Малибу, а звездата така и не публикува снимки от събитието.

„Мислех, че вече ще съм омъжена, затова си организирах сватба“, каза тя пред изданието Rolling Stone преди миналогодишния си рожден ден.

Междувременно Vogue честити 31-вия рожден ден на Селена Гомес с част от видеоклип на изданието, в който звездата си припомня модни моменти от живота ѝ.

В един от тях тя гледа снимки на тоалета си от Spring Breakears (2016). Ако заглавието ви говори нещо, веднага ще се сетите, че героините носят предимно бански през цялото време от филма.

,,През тази ера наистина надградих представянето си като актриса - повече отвсякога. Беше предизвикателсво за мен.", спомня си Гомес, като посочи, че филмът е бил напълно различен от света, който е изживяла в Disney.

,,Никога не съм била на пролетна вакация", сподели актрисата, реферирайки към сюжета на продукцията, в който героините отиват именно на пролетна ваканция.

,,Усещам ли, че съм изживяла една чрез филма? Да. Ще отида ли на пролетна ваканция отново? Не.", завършва Гомес.

Селена Гомес и Зейн Малик Интернет обяви Селена Гомес за победител в "битката" с Хейли Бийбър. Наградата - Зейн

Поп звездата Селена Гомес с нов документален филм, проследяващ битките ѝ с психичното здраве "Моят ум и аз": Селена Гомес разкрива борбата си за психично здраве в нов филм


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

галерия

Сериалите, които ще гледаме през май 2024 г.

Няколко дългоочаквани завръщания, нов Доктор Кой и още

15:23 - 30.04.2024
Живот

Ето я и програмата за фестивала на светлините LUNAR 2024

4,5 км. пешеходен маршрут и изцяло нова фестивална зона - Южен парк 2

13:26 - 30.04.2024
Спорт

Гриша Ганчев се оттегля от управлението на ЦСКА

Притежаваните от тях акции са прехвърлени безвъзмездно на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“

12:47 - 30.04.2024
Важно днес

Отсъствието на ГЕРБ, ДПС и БСП провали последното заседание на комисията за Нотариуса

Комисията в парламента не успя да приеме доклад за дейността на Нотариуса

12:26 - 30.04.2024
Важно днес

На път за празниците: транспортна стачка блокира Гърция на 1 май

Няма да се движат кораби, фериботи, влакове и градски транспорт

12:10 - 30.04.2024
Важно днес

Политически мотив може да стои зад убийството на двама украински воиници в Германия

Смъртоносната атака датира от уикенда.

11:35 - 30.04.2024
Важно днес

Съдът пусна под домашен арест Габриела Славова, обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев

Габриела Славова пак излиза под домашен арест

11:21 - 30.04.2024
Важно днес

Душана Здравкова припомни случай от 2008 г. в ГЕРБ, който прилича на скандала "Корал"

Тогава има жалба в съда, но е оставена без разглеждане, а прокуратурата не реагира

11:14 - 30.04.2024