Том Харди е фаворит за ролята на следващия Джеймс Бонд Снимка: © Getty Images

Том Харди е фаворит за ролята на следващия Джеймс Бонд. Според информация на Mirror и The Vulcan Reporter – 43-годишният англичанин ще наследи Даниел Крейг като „Агент 007“, а това ще бъде обявено след премиерата на последния пети филм на настоящия Бонд – „No Time to Die“.

Информацията на британските медии е, че Харди е преборил конкуренцията на Том Хидълстън и ирландеца Килиан Мърфи, с когото си партнират в хитовия сериал „Peaky Blinders“. „Evening Standard“ твърди, че звездата от „Венъм“ е получил ролята след успешно прослушване през юни.

Все още няма официално изявление от продуцентите, но се очаква ролята да бъде поверена на Харди през 2021. „No Time to Die“ ще е „лебедовата песен“ на Даниел Крейг като Джеймс Бонд. Филмът трябваше да излезе през април, но бе отложен за 12 ноември заради пандемията от Covid-19.

Том Харди е фаворит за ролята на следващия Джеймс Бонд

През март миналата година букмейкърите залагаха, че следващият „Агент 007“ ще е Килиан Мърфи и така той ще стане вторият ирландец, изиграл ролята – след Пиърс Броснан. Самият Броснан обаче предложи Харди в интервю за „Daily Mail“ още преди две години.

„Даниел Крейг беше невероятен Бонд. Той има физика и изглежда смъртоносен. Искрено може да повярвате, че това е човек, който може да убие друг“, каза тогава той. „Оплакваше се от ролята, защото трябваше да премине през много физически предизвикателства, но ще играе в още един филм. След това, смятам, че Том Харди ще бъде един добър Бонд. Ще се радвам да го видя в ролята“.

Агентът от MI6, появил се в оригинал в романите на Йън Флеминг, до момента е бил изигран от Шон Конъри, Дейвид Нивън, Джордж Лейзънби, Роджър Муур, Тимъти Далтън, Броснан и Крейг. Серията от филми за Бонд е най-дългата в историята – тя продължава още от 1962 г. насам.

Шон Конъри на 90: Човекът, който полираше ковчези, преди да стане Джеймс Бонд Шон Конъри на 90: Човекът, който полираше ковчези, преди да стане Джеймс Бонд

Том Харди последно участва във филма на Джош Транк „Капоне“ и изигра главната роля – на американския гангстер от италиански произход Ал Капоне. В момента той работи и по продължението на „Венъм“ – „Let There Be Carnage“, което трябва да излезе през юни 2021 г.


Прочетете още:

Рекордьорите в номинациите за Emmy 2020 Рекордьорите в номинациите за Emmy 2020

"Третият ден" по HBO - смразяващо пътешествие в света на окултното "Третият ден" по HBO - смразяващо пътешествие в света на окултното

 Първите прогнози за "Оскарите" през 2021: Хопкинс, Боузман и Кърби Първите прогнози за "Оскарите" през 2021: Хопкинс, Боузман и Кърби


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Експлозия избухна в най-голямата рафинерия в Румъния

В района на рафинерията се издигат гъсти облаци черен дим

11:37 - 29.03.2024
Важно днес

Анкетна комисия за "Турски поток" поискаха ПП-ДБ

Министерството на енергетиката не може да отговори къде е картата

11:34 - 29.03.2024
Живот

Терапевтът ви не помага? Опитайте с кон

Конете помагат не само на нас, но и ние на тях

11:00 - 29.03.2024
Важно днес

Тагарев отрече да е бил "ябълката на раздора" в провалените преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ

През последните седмици от ГЕРБ интензивно настояваха за смяната на военния министър при евентуалната ротация.

10:27 - 29.03.2024
Политика

"Сватбата на Макрон и Лула": Среща на лидерите на Франция и Бразилия развълнува социалните мрежи

Дружбата на двамата президенти развълнува социалните мрежи

10:10 - 29.03.2024