Технологичният гигант Xiaomi обяви тази седмица дългоочакваната серия Redmi Note 12, която вдъхновява потребителите да "Живеят цветно". Популярната гама включва четири устройства: Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G и Redmi Note 12. А цените ѝ започват от 399 лв.

Брандът избра древния град Атина, за да представи новите си усъвършенствани модели, които се предлагат и в България. Това стана по време на специално събитие в културния център "Ставрос Ниархос", където с гледка към древността и миналото на Атина екипът на Xiaomi гледаше към бъдещето - саркастичен, но определено ефектен избор.

Най-новата флагманска линия смартфони предоставя подобрения на функциите като усъвършенствани: система на камерата, живот на батерията, скорост на зареждане и удобен потребителски дизайн.

Водещият модел в серията е Redmi Note 12 Pro+ 5G, който разполага с мощна система с тройна камера. Това включва водеща 200MP основна камера с OIS, ултраширока камера и макро камера.

Фотографското изживяване при Redmi Note 12 Pro 5G също не остава по-назад благодарение на голям IMX766 сензор с OIS заедно с ултраширока и макро-камера. Те работят в комбинация с мощни софтуерни алгоритми с изкуствен интелект, които позволяват добри резултати и повишена скорост при обработката на снимките.

Един от тях е Filmcamera, който буквално може да превърне дигиталните снимки да изглеждат като от лентов фотоапарат. Софтуерът използва определен набор от ефекти, с които се постига подобен ретро ефект. Функцията определено ще се хареса на поколението Z, за които подобен тип снимки са истински хит в социалните мрежи. Телефонът се предлага на препоръчителни цени от 699 лв.

Камерата обаче не е единственото предимство на тези смартфони. И двата модела притежават водещи скорости на зареждане - изключително полезен атрибут особено в моментите, в които не разполагаш с много време. Redmi Note 12 Pro+ 5G е със 120W HyperCharge2, а Redmi Note 12 Pro 5G е с 67W бързо зареждане, както и 5000mAh мощна батерия за продължителна ежедневна употреба дори при интензивно използване.

Xiaomi казва, че всеки може да намери Redmi Note модел за себе си, затова серията има и още два преставителя - Redmi Note 12 5G и Redmi Note 12. Те си приличат с другите два модела по това, че са леки, тънки и имат плоска рамка, а също така са и цветни.

Благодарение на супер-гладките дисплеи, потребителите получават много добро качество на картината с точни цветове. Redmi Note 12 5G е насочен към потребителите, които искат да изпитат всички предимства на 5G модел на достъпна цена, като се предлага на препоръчителни цени от 529 лв, докато за Redmi Note 12 те започват от 399 лв.

Компанията представи и най-новия си смарт часовник Redmi Watch 3, който е проектиран да гарантира четливост при ярка слънчева светлина. Рамката на устройството е изработена от метално покритие с гланц, използвайки технологията NCVM, осигурявайки първокласен вид и усещане в две класически цветови опции: Black и Ivory.

Той разполага с GPS, а водоустойчивостта му е 5. Батерията му също издържа много време, като при стандарта употреба животът ѝ достига 12 дни. Устройстовот се предлага на препоръчителна цена от 199 лв.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Русия обяви Зеленски за международно издирване

Украинският президент се издирва по неуточнено обвинение

18:24 - 04.05.2024
Живот

Мъжете и депресията – защо е толкова трудно да се разпознае

Възможно ли е голяма част от депресиите при мъжете просто да не се разпознават?

16:47 - 04.05.2024
Важно днес

Пребиха водача на листата за ЕП на социалистите в Германия

Матиас Еке е бил нападнат и пребит от четирима души

14:27 - 04.05.2024
Култура

Защо масовата култура е станала толкова скучна

Какво стана с големите културни пробиви и как специфичното знание спря да е ценно

13:10 - 04.05.2024
Живот

30 години след първата титла - легендарни часовници на Михаел Шумахер отиват на търг

Наддаването ще се проведе на 13 май в Женева

11:56 - 04.05.2024