Зимна приказка с Xiaomi: Коледа отмина, но тържеството на подаръците продължава

Зимата е сезонът, когато дори и най-прагматичните сред нас могат да повярват, че джуджетата съществуват и че дядо Коледа наистина проверява списъка с подаръците два пъти. Скоро ще събираме играчките от елхата, a с тях и празничния дух.

Xiaomi обаче обявяват, че вълшебството не е приключило.

Докато прибирате коледните светлини в кутиите за догодина, помислете за това – вашето следващо голямо приключение може да започне с едно просто пазаруване на Xiaomi устройство.

В играта, която организира технологичната марка, могат да участват всички, закупили определени модели смартфони от сериите Xiaomi, Redmi, Redmi Note. Регистрацията за участие дава възможност да се спечелят един от 13-те подаръка, които са подготвили от Xiaomi .

Първата награда е ваучер за екскурзия в чужбина на стойност 2000 лева. Пътуване, при което единственото ви задължение ще е да решите дали да снимате залеза с новия си Xiaomi смартфон или просто да се радвате на момента.

Има и ваучер за СПА уикенд в гранд хотел Therme село Баня. Представете си да се потопите в басейна с гореща минерална вода, докато навън снегът прави света да изглежда като истинска картичка. Или последният модел Xiaomi скутер – за тези, които обичат вятъра в косите си (или в шапката си).

И така, как да участвате в тази зимна епопея? Купете някое от Xiaomi устройствата - от смартфоните Redmi A1 до Xiaomi 13 Pro, или защо не таблет - ако обичате да гледате сериали в леглото. След това се регистрирайте на уебсайта и... чакайте. Да, това е най-трудната част. Но кой знае, може би точно вие ще бъдете един от 13-те щастливци, които ще намерят още един подарък - не под елхата, защото вече нея няма да я има. Кампанията включва покупки до 15 януари

Така че, обуйте си късметлийските чорапи и визуализирайте едно незабравимо Xiaomi пътешествие. Възможно е тази зима вашият късмет да ви следва по петите, дори и след като коледните лампички са прибрани.

И както вече знаете, Xiaomi винаги гледа към бъдещето. Скоро ще представи и първия си електромобил под името SU7. Той се предлага до 800 км пробег с едно зареждане и ускорение от 0 до 100 км/ч за 2.78 секунди.

SU7 ще използва платформата HyperOS, създадена да предоставя нови функции за изкуствен интелект и междуустройствена взаимосвързаност.
Идеята е тя да свърза смартфоните с домашните технологии и с електромобилите на Xiaomi.

Може би автобомобилът ще стане част от някоя бъдеща коледна кампания на марката. Засега обаче да се концентрираме върху тазгодишните модели.

От Redmi Note серията– перфектният спътник за ежедневието, съчетаващ функционалност и стил, до впечатляващия Xiaomi 13 Pro, който, благодарение на колаборацията с Leica, трансформира всяка ваша снимка в произведение на изкуството.

Не пропускайте Redmi Note 12 – моделът, който се отличава със своята непреходна елегантност и мощност, или неговия 5G брат, Redmi 12 5G, който ви гарантира свързаност и скорост, от които никога да не се оплакваме.

За тези, които търсят нещо още по-новаторско - препоръчваме Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro. Това са Xiaomi устройствата на бъдещето или поне със сигурност на утрешния ден – с техните изключителни процесори и възможности за заснемане, те са много повече от просто смартфони.

Нека не забравяме за Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro – мощни, стилни и иновативни, идеалният избор за технологичните пътешественици, които искат да уловят всеки миг с кристална яснота.

Xiaomi 13 t pro Ревю Xiaomi 13T Pro - целунат от Leica

Select Flowers Зад плюшеното перде на един цветарски магазин в стария еврейски квартал

Xiaomi Redmi Note 12 Series Xiaomi Redmi Note 12 - серията, която те вдъхновява да живееш цветно

XIAOMI Koleda Умни коледни подаръци за заети хора


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024
Живот

Рап битката между Дрейк и Кендрик Ламар - обиди, педофилия и тайни деца

Музикалните издания Billboard и Rolling Stone я обявиха за Гражданската война на рапа

10:16 - 06.05.2024
Спорт

Изненадваща победа за Ландо Норис в Гран при на Маями във Формула 1

Въпреки че не спечели състезанието Верстапен увеличи преднината си в шампионата пред своя съотборник Серхио Перес

09:21 - 06.05.2024