Fast X, Индиана Джоунс, "Пазителите" с Мария Бакалова и още от трейлърите на Супербоул

Няма по-гледана рекламна пауза по телевизията от тази на Супербоул. И 2023 г. не прави изключение. Спортният финал стана повод за излъчването на трейлърите на филми, които се очаква да направят най-силния боксофис през тази година.

Fast X - "Бързи и яростни" 10

Първият от последните два филма от сагата с Вин Дизел ще излезе на 19 май по кината. Героят му е на крачка от това да изгуби най-ценното в живота си - семейството - под заплахата от злодея Джейсън Момоа.

Зрителите на Супербоул видяха почти 4-минутен клип, който подгрява аудиторията на филма. Според медиите "Бързи и яростни 10" е с бюджет от 340 млн. долара, което го класира на пето място сред най-скъпите филмови продукции в последните 20 години. Това ще е и първата история в поредицата, в която ще видим и електромобили в гонките.

The Flash

Супергеройският филм все пак ще се появи по кината на 16 юни - продукцията беше забавяна многократно заради пандемията, а звездата в главната роля Езра Милър е разследван за множество законови нарушения, включително тормоз и обири.

Докато актьорът прави опити да възстанови психичното си здраве, Warner продължават да залагат на комерсиалния успех на комиксовите истории.

Scream VI - "Писък 6"

Класическият хорър беше подновен с ново издание, след като миналогодишният пети филм се оказа изненадващ хит сред по-младата фен база. Сега героите от историята се прехвърлят в Ню Йорк, актрисата Хейдън Пенетиър се завръща в старата си роля, а "Писък" има 140 млн. причини да плати за реклама в трейлърите на Супербоул преди премиерата на 10 март.

Transformers: Rise of the Beasts

Нещо средно между трейлър и реклама на Porsche - така изглежда 30-секундният клип, посветен на новите "Трансформъри". Пийт Дейвидсън влиза в ролята на автобот за най-новото издание на франчайза, който идва по кината на 9 юни.

65

65 милиона години назад във времето и Адам Драйвър в ролята на пилот на космически кораб, който се разбива на Земята в епохата на динозаврите. Това е историята зад едноименния филм, който ще си заслужава гледката на голям екран от 10 март.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

След Fast X - това е следващият блокбъстър с участието на Мишел Родригес в рекламната пауза на Супербоул. Актрисата е част от звездите във филма по мотиви от легендарната настолна игра - сред тях са още Крис Пайн, Реже-Джийн Пейдж и... Хю Грант.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

30 юни е денят на премиерата на последния филм с Харисън Форд в ролята на Индиана Джоунс. 80-годишният актьор е подмладен с компютърни графики за част от сцените във филма, като самият той се кълне, че ефектите са съвсем достоверни. Мадс Микелсен и Фийби Уолър-Бридж (Fleabag) също участват в "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата".

Creed III

Майкъл Б. Джордан прави режисьорския си дебют в третото продължение на "Крийд" (по мотиви от оригиналната сага за Роки Балбоа). Боксьорската драма идва по кината на 3 март.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Ако има поне една причина да чакаме този филм от Marvel, то е заради ролята на Мария Бакалова в него - първото ѝ участие в касов хит, макар и като озвучаваща актриса, чийто герой е куче-космонавт.

Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста, Пом Клементиеф, Вин Дизел, Брадли Купър, Чукуди Иуиджи, Елизабет Дебики и Силвестър Сталоун са останалите звезди в супергеройската комедия, която излиза на 5 май.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

В Деня на Европа кметът на Дупница издигна руското знаме пред общината

Кметът на БСП в Дупница не вижда "нищо лошо" руското знаме да бъде издигнато пред общината на 9 май

18:12 - 09.05.2024
Живот

Турбулентните скандали, които разтърсиха Boeing

"Самолетът ни току що се запали", написа пътник от полет със самолет Boeing. Той обаче е поредният потърпевш от подобен инцидент

18:00 - 09.05.2024
Важно днес

Хипермаркетите искат Радев да наложи вето върху регулацията за надценка на хляба

Сдружението за модерна търговия иска президентът да наложи вето върху регулацията на цената на хляба

17:40 - 09.05.2024
Важно днес

Мария Бакалова, Бойко Кръстанов и още 15 българи стават част от Европейската филмова академия

17 български професионалисти от света на киното са приети в Европейската филмова академия

15:28 - 09.05.2024
Важно днес

Ваня Григорова започна кампанията пред ПСА, Митрофанова положи цветя в Лозенец

Румен Радев поздрави участници в забраненото шествие "Безсмъртен полк"

15:14 - 09.05.2024