Кафе с кокос? След дълга пауза Subway отново пуска прочутото си ледено кокосово кафе Снимка: © Subway

Сутрешен фреш без плодове. Освежаваща напитка, но без чадърче. Десерт, за който не се налага да чакате до обяд или до cheat понеделника. Ако се чудите как ще преживеете дните до лятото, че и самото лято, може да сте замисляли, че се нуждаете от нещо подобно. Тук на помощ идва един герой.

Мнозина от нас вероятно са го забравили. Други обаче го помнят перфектно и броят дните до завръщането му.

Ако не бяхте прочели заглавието на текста, вероятно щяхте да си представите някой супергерой с развяващата се перелина в сянка. За щастие нещата са една идея по-прости, защото става въпрос за леденото кокосово кафе на Subway, което сред кафе любителите се слави с не по-малко легендарна репутация от героите на Marvel или DC.

Тийнейджърите обикновен са първите, които научават последните тенденции. Те знаят къде да ходят, какво и как да снимат и, разбира се, коя кафе напитка ще вдигне акциите им, ако бъде качена на стори.

Подгответе се психически, че може да изчакате редом до няколко 10-о класника за кокосовото си кафе. И, когато служителят в заведението е готов с напитката, да понечите едновременно с тях да я вземете.

Ако кафето е нещото, което задейства бутона ,,започни" в мозъка ви за работа, тогава е време да ви кажем нещо важно.

Mозъкът не е мускул, но играе ключова роля за движението на всичките ни мускули и, разбира се, мисловната дейност. За да държим този орган във форма е важно да му предлагаме разнообразие. Представете си един професионален атлет, който повтаря една и съща тренировка всеки ден в продължение на месеци. Дори да е адски тежка тренировка, която ще откъсне сърцето на обикновен човек, щом е една и съща за атлетът отдавна ще е станала сравнително лесна. Това означава, че трябва да разнообрази програмата, за да може да надгради нивото си и да не остава в застой.

Мозъците и рецепторите ни са по същия начин - имат нужда от разнообразие. Затова защо не натиснете бутона ,,започни" по друг начин? Ако сте фенове на кокосовия вкус, леденото кокосово кафе на Subway ще свърши перфектната работа. Не се изненадвайте и ако нивото на изпълнение на задачите ви се вдигне.

Възползвайте се от помощта на този герой докато е насреща. В края на лятото, когато на 5 септември леденото кокосово кафе спре да се предлага в заведенията на Subway, всичките му любители ще милеем за него, пуснали си песни за раздяла и гледайки летните си снимки от сторитата.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024