Yettel официално каза "чао" на Теленор

От днес Теленор официално е Yettel. Стъпката е част от ребрандирането на компанията, специално разработено за България, Унгария и Сърбия.

Новият бранд е собственост на PPF Telecom Group.

“Нашата амбиция е да помагаме на потребителите да постигнат баланс в отношенията си с технологиите. Убеден съм, че ще продължим да задаваме тенденциите и да изпреварваме събитията“, каза Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на Yettel България. За него ребрандирането е еволюция за компанията.

Смяната на името не е единствената промяна за Yettel. С началото на новия бранд стартират и нов уебсайт, мобилно приложение и дизайн на дигиталните и социалните канали на компанията. Очаква се и пълно физическо ребрандиране на всички магазини в страната.

Сред новите оферти на Yettel е тийн тарифа, включваща услуга за онлайн защита от подозрителни уебсайтове и неподходящо дигитално съдържание, както и предпазване от вируси и зловреден софтуер.

Мисията, зад която Yettel застава, е да предостави на клиентите си свързаност и дигитални услуги, за да може да им помогне да постигнат баланс в начина си на живот. Новият телекомуникационен бранд е изграден на базата на четири принципа – бързина, простота, полезност и отговорност.

„Отношенията ни с технологиите се промениха. Днес да си онлайн е задължително и нашите клиенти очакват да им помогнем да използват технологиите, за да балансират важните за тях неща. Искаме да вдъхновим потребителите да се стремят към този баланс в живота, като предлагаме продукти и услуги, които подкрепят тази голяма амбиция“, каза Марек Слачик, изпълнителен директор на PPF Telecom Group за Централна и Източна Европа.

Yettel България, като част от PPF Group, предоставя свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Евровизия 2024: Голямата победа е за Немо от Швейцария

Финалът в Малмьо премина на фона на напрежение и протести

08:56 - 12.05.2024
Важно днес

Европейските посланици пиха мазно кафе с Пеевски

В навечерието на изборите европейските дипломати се срещнаха с елита на ДПС

14:48 - 11.05.2024
Важно днес

Бойко Рашков е завел иск за 50 000 лв. срещу Тошко Йорданов и Станислав Балабанов

Повод са техни изявления, свързани с временната парламентарна комисия „за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" и евентуалната роля на Асен Василев в тях“.

13:04 - 11.05.2024
Важно днес

800 протестиращи се опитаха да щурмуват фабрика на Tesla в Германия

Стотици протестиращи, които се противопоставят на разширяването на завода на Tesla в Грюнхайде, влязоха в сериозни сблъсъци с полицията.

10:57 - 11.05.2024
Важно днес

Как Си Дзинпин прилага стратегията "Разделяй и владей" в Европа

Китайският президент приключи обиколката си в Европа

10:07 - 11.05.2024