Ицо Хазарта чете хейтърски коментари и обяснява ползите от еврото

"Аз к'во ше разберем от цялата работа, като влезе еврото? Като всичко го дават да поскъпне два пъти!"

Въпросът е част от новия клип на Ицо Хазарта, в който депутатът от ПП-ДБ разиграва комично-сериозен диалог със събирателния образ на най-големите си опоненти сред избирателите.

Ролята на "батката" с анцуга, диагоналната чантичка, напомпаните мускули и още по-напомпана агресия се играе от самия Христо Петров с доза самоирония.

Депутатът приема и позицията на "гръмоотвод" за разочарованията и недоверието към цялата партийна класа през последните 30 години, въпреки че напомня, че се занимава с политика едва от 2021 г.

Стандартът на живота в еврозоната е по-висок, отговаря Ицо Хазарта на въпроса каква е личната полза за опонента му от приемането на общата европейска валута.

"Ти имаш ли кредит да изплащаш? Като изтеглиш кредит в страна от еврозоната, лихвата ти е много по-малка от тази, която е сега, като не сме в еврозоната", казва още той.

Докато събеседникът му се дразни, че "Абе, и ти почна малко като тия там да говориш. Аз навремето много те харесвах, с'а гледам, и ти почна малко аха-аха...", Хазарта дава още аргументи в полза на еврозоната.

"Хайде да те попитам направо - на тебе идвало ли ти е да се махнеш от България?", пита депутатът.

"Аз имам приятели в Германия, Испания, не бери грижа за мене, аз ще намеря къде да отида", отговаря човекът с диагоналката.

"Значи като искаш да отидеш на по-добро място, отиваш в еврозоната? Що не пробваш да отидеш в Москва?", пита отново Хазарта, с което провокира още по-гневна физиономия от страна на "избирателя". "Можеш да вземеш самолета и да отидеш където си поискаш, понеже вече сме в Шенген".

Това е само един от поредица клипове, в които Христо Петров чете най-обидните и странни коментари под свои публикации в социалните мрежи. Тонът им варира от "Никога няма да имаш хемороиди" до обвинения в "предателство, лицемерие, подмазвачество и близане на зениците" (оригиналният правопис е запазен, б.р.).

В друг скеч по повод 1 май, недоволният избирател с тениска на череп и ключодържател от автомобил критикува Хазарта за това, че "абсолютно нищо не е направил" в живота си.

"Нали та виждам по цял ден си ей тъй, със служебната кола, с шофьорчето... всичките сте едни и същи, бе".

На предложението на Хазарта да отидат заедно да помогнат на деца без родители, другият му отговаря, че "по принцип за дечица бих направил всичко", но няма как да стане, защото "го хваща неподготвен".

Христо Петров е кандидат от европейската листа на ПП-ДБ, номиниран е и за народен представител като водач в София-25 МИР и на 6-то място в Пловдив - 16 МИР.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Технологии

ChatGPT "проговори"... с гласа на Скарлет Йохансон. Компанията твърди, че не е умишлено

ChatGPT намери своя глас, но изглежда не всички го харесват

18:34 - 20.05.2024
Важно днес

Състоянието на Роберт Фицо е стабилно, вече комуникира

Премиерът на Словакия беше прострелян пет пъти. Мотивите може да са политически

17:14 - 20.05.2024
Живот

Защо двете най-големи телевизии в Дания записаха общ клип срещу Meta

Кампанията е срещу фалшивите новини във Фейсбук, на които и водещите стават жертви

16:57 - 20.05.2024
Важно днес

"Главболгарстрой" ще строи Вертикалния газов коридор

Проектът свързва газопреносната мрежа с тези на Румъния и Гърция и идеята е България да транзитира газ

15:58 - 20.05.2024
Важно днес

Съдът в Хага поиска арест и за Нетаняху, и за лидери на "Хамас"

Обвиненията са за военни престъпления и престъпления срещу човечеството

14:32 - 20.05.2024