Kaufland събра 44 рецепти от деца за деца в книга. Стоичков украси коледните сладки на премиерата

Първата детска кулинарна книга на Kaufland България - „Моето първо кулинарно приключение“ - вече е в магазините на веригата в цялата страна. В нея са събрани 44 интересни и достъпни рецепти и безценни съвети - от подготовката за готвенето, през пазаруването, употребата на съдове и готварски уреди, съхранението на продуктите, до различни готварски техники и интересни факти.

В допълнение има и специален речник, за да могат най-малките още по-бързо да навлязат в света на кулинарията. Всичко това е разказано и с много снимки - за да е още по-лесно да се следват стъпките в подготовката на всяка рецепта. Така книгата се превръща в незаменим помощник в кухнята.


Консултанти на изданието на Kaufland за деца са кулинарните експерти от издателство „Бон Апети“, а в ролята на шеф готвачи влизат деца на служители на ритейлъра. Една от рецептите е приготвена от внучката на легендарния футболист Христо Стоичков – Миа. Тя е и на корицата на книгата. Специално за „Моето първо кулинарно приключение“ първокласничката показва как приготвя плодово тирамису с бял шоколад в 5 лесни стъпки.

На премиерата на книгата Миа беше придружена от своя известен дядо, който без колебание сложи готварска престилка и се включи в планираните кулинарни активности. Стоичков, Миа и още много деца се потопиха в магията на Коледа и украсиха сладки за предстоящите празници.

В празничния декември месец книгата е чудесен коледен подарък за цялото семейство и до 17 декември може да бъде намерена на специална цена от 9,99 лв. в магазините на Kaufland в цялата страна.

За още интересни предложения и промоции в седмичната брошура, вижте ТУК.


Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът ѝ към икономиката е 1,63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

И България се сети да заведе иск срещу "Газпром" за спрения газ

"Булгаргаз" иска 400 млн. евро от руската компания за претърпени вреди

12:10 - 16.05.2024
Технологии

Google дарява 1 млн. долара на INSAIT за развитието на АI

Средствата ще отидат за стипендии на млади учени

11:18 - 16.05.2024
Важно днес

В Сърбия задържаха мъж за заплахи срещу президента Вучич

Заплахите се отправени под пост на Вучич, осъждащ покушението срещу Роберт Фицо

10:28 - 16.05.2024
Живот

Повече часове на работа - по-нисък данък. Как Германия ще стимулира икономиката си

Страната обмисля мерки, за да накара хората да работят повече от 41 часа седмично

10:20 - 16.05.2024
Кино и сериали

HBO MAX пусна първи тийзър на сериала "Дюн: Пророчеството"

Действието се развива 10 000 години преди събитията в едноименните популярни филми, базирани на фантастиката на Франк Хърбърт.

10:03 - 16.05.2024
Важно днес

Експерт по сигурността: Има сили извън Словакия, които биха имали полза от покушението срещу Фицо

Според Иван Анчев грешките в охраната на премиера показват непрофесионализъм

09:10 - 16.05.2024
Европейски дневници

Крайнодесният Герт Вилдерс ще сгоби коалиционно правителство в Нидерландия

Вилдерс няма да бъде следващият министър-председател на Нидерландия.

09:09 - 16.05.2024