Cappy пуска два нови продукта на пазара

Иновативните Cappy Enhanced Blends супермиксове подпомагат нормалната функция на имунната система, костите и мускулите с основни витамини и минерали. Поредната иновация на Cappy провокира сетивата и настроението със свежи супермиксове от плодове и зеленчуци. Винаги до нас, за да поддържаме баланса, към който се стремим.

Невероятният вкус на портокал, манго, ябълка и праскова, съчетан с витамин D в Cappy Strength Support, допринася за поддържането на нормалното състояние на костите и нормалната функция на мускулите.

Но това не е всичко…Брандът предлага още една изненада. Новият Cappy Immunity Support - истинска наслада и свежест от портокал, праскова, морков и ябълка, в съчетание с витамин С, витамин В12 и цинк, в удобна еднолитрова опаковка.

„Щастливи сме, че благодарение на линията Cappy Enhanced Blends отваряме нова страница в над 60-годишната история на успеха на Cappy, посветена на разбирането, че природата може да предложи всичко необходимо за пълноценното и балансирано начало на всеки наш ден.

Вярвам, че със своите вдъхновяващи вкусове и висококачествени съставки, новите Cappy супермиксове ще подарят още една свежа и богата на витамини и минерали причина за усмихнат старт на деня на потребителите ни“, каза Дора Стрезова-Николова, изпълнителен директор на Кока-Кола България.

Новите супермиксове Cappy Strength Support и Cappy Immunity Support са вече на пазара и очакват всички, които държат на качеството и балансирания начин на живот.

Вече повече от 60 години Cappy предлага сокове, нектари и плодови напитки, с ценни витамини и минерали за малки и големи, а от бранда обещават още иновативни продукти и изненади.

Не отделяйте капачката от бутилката: минерална вода ,,Банкя" с екоиновация


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Култура

Новият албум на Били Айлиш и еволюцията на един аутсайдер в поп музиката

Ако в музикалната индустрия има някакви популярни течения, то Били Айлиш прави всичко възможно, за да ги избегне

11:54 - 18.05.2024
Важно днес

Откриха 6.5 млн. къса нелегални цигари, скрити в ел. табла на ГКПП "Кулата"

Агенция „Митници“ съобщава, че това е най-голямото количество нелегални цигари, задържани на "Кулата" за последните две години.

10:56 - 18.05.2024