Тейлър Суифт вдъхнови град да смени името си в нейна чест...макар и само за 2 дни Снимка: © Twitter

Тейлър Суифт започва дългоочакваното си музикално турне тази седмица в Глендейл, Аризона. Градът обаче вече не няма да се казва така - поне не и този уикенд.

В понеделник Глендейл обяви, че временно ще промени името си на Swift City (букв. пр. "Град на Суифт") за два дни, за да отпразнува старта на турнето на The Eras Tour. Първият концерт ще се проведе на 17 март на стадион State Farm .

Кметът на града организира специално събитие в чест на новото временно име. На него той и други служители от общината бяха забелязани да държат тениски с надпис "Добре дошли в Swift City". Кметството издаде и официално изявление по този повод, което беше пълно с препратки към творчеството на поп певицата.

"Няма нужда да се успокоявате, ние сме безстрашни и правим нещо изключително необичайно, за да отпразнуваме факта, че концертите на Тейлър започват точно тук! Знаем много добре, че тя е един от най-влиятелните артисти на своето поколение и ние пишем собствена любовна история за нея и поздравяваме всеки Суифт със стил!", пише кметът на Глендейл Джери Уайърс.

Нейните фенове по целия свят споделиха в социалнтие мрежи вълнението си от новия град в чест на любимата им изпълнителка.

"Цял град сменя името си в чест на Тейлър Суифт... влиянието ѝ е наистина несравнимо", пише потребител в Twitter.

С концертите си на State Farm Stadium Суифт става първата изпълнителка в историята, която разпродава два концерта на това място в рамките на едно турне. Tова са първите музикални изяви на изпълнителката пред публика от близо четири години насам. Турнето вече е прогнозирано да бъде едно от най-успешните ѝ до момента въпреки драмата, която се породи около билетите за него


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Спасителни екипи издирват президента на Иран след инцидент с хеликоптер (Обновена)

Към момента няма информация какво е състоянието на Ебрахам Раиси

16:36 - 19.05.2024
Важно днес

Киев обвинява Русия, че атакува цивилни в Харковска област

Русия включи евтини, но смъртоносни планиращи бомби във войната в Украйна

11:46 - 19.05.2024
Живот

Адв. Мария Шаркова и спортът, който ѝ спаси живота

Move Her Mind, или защо жените трябва да спортуват

11:11 - 19.05.2024
Важно днес

ПП-ДБ се обявиха против идеята ББР да отпуска безплатни кредити за държавни служители

Предложението е на служебната власт, но според ПП-ДБ това е опит за купуване на гласове от ГЕРБ на гласове

10:39 - 19.05.2024