По време на тазгодишното издание на фестивала Midalidare Rock Vivacom ще посрещне всички фенове на рок музиката със специален филтър.

Събитието се провежда от 30 юни до 2 юли. Всички гости могат да свалят създадения за фестивала рокаджийски филтър и да се снимат на обособения ROCK CORNER.

Така ще имат шанса да спечелят интересни награди, включително парти уикенд за двама в Ибиса.

За да се включат в играта на Ulimited Party Filter Tour на Vivacom, феновете на летните музикални фестивали, трябва да свалят и използват Unlimited Rock филтъра, да сканират специалния QR код на мястото на фестивала и да споделят пост, видео или рийл в своя Instagram профил с най-якия ROCK момент от Midalidare и #UnlimitedByVivacom. Потребителите, които искат да участват, трябва задължително да последват Instagram профила на Vivacom, както и да направят своя пост, видео или рийл публичен.

Vivacom са се погрижили още и за поддържането на добрата музикална енергия и заряд, благодарение на Unlimited Rock Charge Points – три рок кули за зареждане на мобилни устройства. Те ще бъдат разположени на територията на фестивала и ще позволят на посетителите да споделят емоциите с най-близките си хора по време на цялото събитие без страх, че останат без заряд в батерията.

Фестивалът Midalidare Rock се провежда в рамките на няколко дни, но Unlmited Party Filter на Vivacom продължава цяло лято.

С него телекомът дава възможност на всички парти ентусиасти да пренесат енергията и настроението на музиката през цялото лято, като го ползват по всяко време, независимо от това къде се намират.

Vivacom Unilimited Midalidare Rock

След края на всяко събитие, на което присъства Unlimited Party Filter, телекомът ще тегли победителите, които имат възможността да спечелят Huawei FreeBuds 5 или Unlimited Party тениска. През септември ще бъде обявен и големият победител, който ще си спечели парти уикенд за двама в Ибиса, включващ самолетни билети, нощувки и вход за някои от най-горещите партита.

Пълните правила за участие в играта на Unlmited Party Filter, можете да прочетете ТУК

*Съдържание от Виваком


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Технологии

А1 спечели четири отличия във вечерта на наградите 

Кампанията "Интернет за всички" за безопасна интернет среда за децата също получи приз

17:37 - 17.05.2024
Живот

На тъмно: Сърбия подари знакова сграда на зетя на Тръмп, за да построи хотел

Властите твърдят, че не са продавали, а са отдали терена под наем за 99 години

16:44 - 17.05.2024
Важно днес

Румен Радев: Не виждам основание за промени в ръководството на НСО

Президентът очаква извънредното заседание на НС да се превърне в "предизборна трибуна"

15:27 - 17.05.2024
Текстове от партньори

Хипертонията: откриване, наблюдение и контрол

14:42 - 17.05.2024