ПП: Пеевски има грешна самопреценка за своята роля в държавата Снимка: © Getty Images

„Продължаваме промяната“ осъдиха критиките на председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и "неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата".

Във фейсбук профила си от политическата партия определиха нападките на Пеевски като "безпочвени"

„Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде ѝ ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости," пишат от "Продължаваме промяната".

От няколко дни кандидатът за председател на ДПС и санкциониран по закона "Магнитски" председател на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски отправя остри критики срещу премиера Николай Денков, след като той го прати да "извади снегорин или лопата", ако е недоволен от действията на кабинета по снегопочистването.

Снимка на Делян Пеевски в парламента Сутрешният блок на Пеевски: Нова порция критики срещу Денков от крепителя на "сглобката"


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Нетаняху е недоволен от армията заради тактическите паузи във войната в Газа

В неделя израелските военни обявиха, че спирането на огъня ще започва в 8 ч. сутринта и ще остава в сила до 19 ч. всеки ден до "второ нареждане".

10:40 - 17.06.2024
Европейски дневници

Европейските лидери започват преговорите кой да заеме ключовите постове в ЕС

Необичайно рано се очертава консенсус по отношение на предпочитаните кандидати

10:08 - 17.06.2024